İscehisar’da asfalt çalışmaları sürüyor

İscehisar’da asfalt çalışmaları sürüyor

İscehisar Belediyesi ile Afyonkarahisar İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçe de başlatılan sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor

 

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçe genelinde başlatılan sıcak asfalt çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Fatih, Şirinevler ve Çukur mahalledeki çalışmalar tamamlandı. An itibari ile Selçuklu Mahallesinde sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Alt yapı çalışmaları dolayısıyla bozulan yollarımıza sıcak asfalt atarak vatandaşlarımızın ulaşımını konforlu hale getiriyoruz. Yaptığımız çalışmalar dolayısıyla başta çocuklarımız olmak üzere çok güzel olumlu geri dönüşler aldık. İlçemiz genelinde önceden belirlediğimiz alanlarda 60.000 m2 sıcak asfalt atacağız. Afyonkarahisar Belediyesi ile de sıcak asfalt konusunda görüşmelerimiz devam ediyor, İscehisar her şeyin en iyisine, en güzeline layık.” dedi.

Başkan Şahin, ilçe de başlatılan çalışmalar dolayısıyla; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Dr. Alparslan Bayraktar’a, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na, önceki dönem Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven’e, Dr. Hasan Arslan’a, İlçe Kaymakamı Özlem Kılıçtürk’e, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e, İl Genel Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban’a, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’a, TPIC Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Önel’e, İl Genel Meclisi Üyeleri Murat Dikmen’e, Mesut Çelen’e, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban’a, Kadın Kolları Başkanı Dudu Sultan Buyruk’a, Belediye Meclis Üyeleri ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM