Hem çocuklar hem aileleri eğlendi

Hem çocuklar hem aileleri eğlendi

Afyonkarahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde hem minikler hem de aileleri birbirinden farklı etkinliklerle doyasıya eğlendiler

Hafta sonu Fatih Mahallesi’nde düzenlenen “Çocuk Şenliği”ne katılan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, miniklerin eğlenceli anlarına eşlik etti.

“GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER”

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından çocuklar için düzenlenen, “Çocuk Şenliği” etkinliğinin bu haftaki durağı Fatih Mahallesi oldu. Yarışmalar, oyunlar ve birbirinden lezzetli ikramların yer aldığı şenliğe; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Erhan Alan, Belediye Başkan Yardımcı Süleyman Karakuş’ta katıldı. Şenlik öncesi çocukları selamlayan Başkan Zeybek ve Milletvekilleri günün anısına çocuklarla birlikte öz çekimde bulundular.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi’ne kazandırılan parkta gerçekleştirilen programdoa; Hacivat ve Karagöz oyununun yanı sıra yüz boyama, Nasreddin Hoca, müzikli eğlence ve çeşitli aktiviteler yapıldı. Çeşitli hediyelerin de verildiği şenlikte çocuklar doyasıya eğlendiler.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞUNU ÖNEMSİYORUZ”

“Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm, mutlulukları bizlerin en büyük enerji kaynağı.” diyen Başkan Zeybek etkinlik alanını dolduran ailelere teşekkür ederek, “Çocuklarımızın hoşça vakit geçirmeleri ve eğitim öğretim hayatlarına katkı sağlamak adına bu şenliği düzenliyoruz. Çocuklarımızla kucaklaşmak onların gülümsemesine vesile olmak bizi mutlu ediyor. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızla birlikte çok güzel anılar biriktirdik. Projelerimizle birlikte Afyonkarahisar’ı marka bir şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Kıymetli yavrularımızın her birinin ayrı ayrı gözlerinden öpüyorum. Hemşehrilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM