“Zillet İttifakında’ olan belediyeleri geri almalıyız”

“Zillet İttifakında’ olan belediyeleri geri almalıyız”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı hafta sonu Bursa ilinde gerçekleştirildi. Toplantı da konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Önümüzdeki yerel seçimlerde CHP’de ve İYİ Parti’de yani ‘Zillet İttifakında’ olan belediyeleri geri almalıyız, öyle bir lüksümüz yok. Buralarda ve Türkiye’nin her tarafında dalgalandıracağımız bayrak Cumhur İttifakıdır” dedi

 

MHP Bursa İl Başkanlığı ev sahipliğinde gerçekleştirilen, “Milliyetçi Hareket Partisi Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantısı”, Türkiye’den 7 ilin katılımıyla Bursa’da bir otelde gerçekleştirildi. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman’ın Divan Başkanlığında; yapılan toplantıya, Afyonkarahisar, Balıkesir, Yalova, Bilecik, Kütahya, Eskişehir ve Bursa Bölge milletvekilleri, Bölge MYK ve MDK üyeleri, belde, ilçe ve il başkanları, belde, ilçe ve il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu başkan ve üyeleri, ilçe ve il çalışma grupları, belde, ilçe ve il belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

MHP AFYONKARAHİSAR TEŞKİLATI BURSA’DA AĞIRLIĞINI HİSSETTİRDİ

Bursa ilinde gerçekleşen Genişletilmiş Bölge İstişare toplantısına Afyonkarahisar MHP Teşkilatı’ndan yüzlerce partili katıldı. İl genelinde 18 ilçenin temsilcilerinin katılım gösterdiği toplantı da MHP Afyonkarahisar teşkilatının ağırlığı hissedildi.  Toplantıya MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve yönetimi, ilçe başkanları ve yönetimleri, belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile yüzlerce partili katıldı.

BÜYÜKATAMAN: 81 İLİ KAPSAYAN BÖLGE TOPLANTILARIMIZIZ İLKİNİ BAŞLATTIK

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, “Genel başkanımızın talimatları doğrultusunda 2024’e doğru diyar diyar Anadolu temasıyla yeni dönem çalışmalarımızın ilki olan genişletilmiş bölge istişare toplantılarına bugün siz değerli dava arkadaşlarımın iştirakiyle Bursa’dan start veriyoruz. 26 Kasım tarihine kadar yani bir buçuk aylık zaman dilimi içerisinde Türk milliyetçileri Milliyetçi Hareket Partisi’nin şerefli mensupları 81 ili kapsayan ve 11 ilimizde ev sahipliğiyle gerçekleştirilecek olan bölge toplantılarıyla vatandaşımızla bir kez daha bir araya gelecekler. Bu şüphesiz yakın zamanda yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine yönelik hazırlıkların ele alınması yanı sıra ülke ve bölgede yaşanan sıcak gündem maddelerinin de ele alınarak değerlendirileceği belirli toplantılar olacağına inanıyorum. 2021 yılından bu yana teşkilatlarımızın, bütün mensuplarıyla, bütün birimleriyle, vatandaşımızla bir araya gelen sıcak teması öncelikliyen onların problemlerine çözüm bulmak amacıyla, yürüttüğü önemli çalışmalar oldu. Hatırlayacaksınız. 30 Ağustos tarihinde başladığımız ilçe kongrelerimizi 27 Eylül tarihi itibariyle bitirdik. Bu kısa zaman içerisinde 948 ilçe kongrelerimizi tamamlamış olduk. Bu kısa zaman aralığında çok yoğun katılımın temin edildiği coşkulu heyecanlı ve Türk milliyetçilerine yakışan güzellikte örnek olabilecek güzellikte, toplantıları, kongreleri düzenlemek ancak bu hareketin şerefli mensuplarının becerebileceği bir şeydir.” dedi.

TAYTAK: ÜLKE İÇİN, CUMHUR İTTİFAKI İÇİN OLMASI GEREKEN NEYSE ONU YAPACAĞIZ

Toplantı da partililere seslenen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Milliyetçi Hareket Partisi 54 yıldır bu ülkenin sigortası, bu ülkenin güvencesi, bu ülke için canını feda eden cezaevlerinde yatan, sosyal maliyeti çok yüksek bir siyasi hareketin mensubu olarak diğer siyasi partiler gibi çalışmadık. Yıllarca gecelerimiz oldu, yıllarca programlarımız oldu, teşkilatlarımızın toplantıları oldu yani 54 yıldır ayakta kalan tek siyasi parti olarak şerefle, şanla görevi yerine getiren ve Sayın Genel Başkanımızın çizdiği yolda dönüp baktığımızda haklıymış diye hak verdiğimiz ve bugün istediğimiz bir dünya düzeni için yol yürüdüğümüz ve yürüttüğümüz kıymetli kardeşlerim biz Allah’ın rızası adına çıktığımız bu yolda hiç durmadık, durmayacağız. Sabahın dördünde çıktınız yollara nihayetinde burada bir istişare toplantısı olacak ve bizler de burada görüş ve düşüncelerimizi ifade edeceğiz. Artık sizden bir şey rica edeceğim bu kadar zaman içerisindeki tecrübelerimizle; dışarıdan gelen hiçbir tezgaha, komploya söze rağbet etmeyin. Bizde sözün sahibi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendidir. Önümüzdeki mahalli seçimlerde ne yapacağımızı, nerede ne düşündüğümüzün hepsi lafı güzeldir. Önümüzdeki dönem içerisinde Sayın Genel Başkanımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızın görevlendirmiş olduğu heyet oturacaklar, konuşacaklar. Ülke için, Cumhur İttifakı için olması gereken neyse onu yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“TÜRKİYE’NİN HER TARAFINDA DALGALANDIRACAĞIMIZ BAYRAK CUMHUR İTTİFAKIDIR”

Taytak, “Cumhurbaşkanlığı Başkanlık Sistemini kurduk genişletmekle meşgulüz. 14 Mayıs ve 28 Mayıs sonucunda milletimiz hükümet noktasında ve mecliste yasama noktasında Milliyetçi Hareket Partisi’ne görev verdi ve o görevi yerimize getiriyoruz.  Allah’a şükürler olsun ki 50 milletvekili ile istediğimiz her konuyu, meydanlarda verdiğimiz her sözü teker teker yerine getirmeye çalışıyoruz. Ancak şimdi bir ayağımız eksik o da yerel yönetimler Adana, Mersin, İstanbul, Ankara ve Antalya gibi şehirler malum ziller ittifakın elindedir. Onların tekrar alınması gerekiyor. Deprem bölgesindeki bütün illerin aranması gerekiyor ve Türkiye’de en fazla milletvekili sayısı olan Cumhur ittifakının yerel seçimlerde aynısını yapması gerekiyor. Onun için AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi değil. Burada Türkiye’nin her tarafında dalgalandıracağımız bayrak Cumhur ittifakıdır. Yani CHP’ye oy yok, İYİ Parti’ye oy yok.  Zillet İttifakında kimseye oy yok. Bunların hiçbirine de bu memleketin bir belediyesini teslim edemeyiz, öyle bir lüksümüz yok. Bir an önce bizim bir önceki seçimlerde kaptırdığımız belediyeleri teker teker almamız gerekiyor. Diğer şehirlerde de Sayın Genel Başkanımızın ve arkadaşlarımızın ortaya koyacakları tavırla neyse onun yerine getireceğiz. Diyar diyar Anadolu toplantımızda bunlarla ilgili görüş ve düşüncelerimizi alıp Sayın Genel Sekreterimiz, Sayın Genel Başkanımıza bölgemizin düşüncelerini teker teker ifade edeceğiz diyorum.” dedi.

KAHVECİ: MHP, MAHALLİ İDARELER SEÇİMLERDEN ZAFERLE ÇIKACAKTIR

Toplantı da konuşan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Ahmet Kahveci ise, istişare toplantının hayırlı olmasını temennisinde bulundu. Başkan Kahveci, “Afyonkarahisar’da, Milliyetçi Hareket Partisi’ni 18 tane belediye başkanı ile temsil etmekteyiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde bu sayıyı arttıracağımıza inanıyorum. İl genelinde toplam 60 belediye bulunmaktadır. Önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkan adaylarımızı belirlerken en küçük beldeden,  ilçe yönetimlerine ve il yönetimlerine kadar tüm teşkilatların görüşlerinin alınmasının yerinde ve faydalı olacağı inancındayım. Milliyetçileri yaklaşan Mahalli İdareler Seçimlerden zaferle çıkacak, Ülkücü belediyecilik anlayışını bütün ülkeye hâkim kılmak için mücadele edecektir.  Tarafı her zaman olduğu gibi Türk milletinin yüce menfaatleri olacaktır. Gerek ittifak oluşumunda, gerek adaylarımızın belirlenme aşamasında ortak akılla, bizi biz yapan değerlerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı yapacak ve Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır bir vizyonla insanımızın huzuruna çıkacağız. Herkes bilmelidir ki Türk devleti; vatanının bütünlüğünü, Türk milletinin birliğini, huzurunu, refahını sağlama hususunda tavizsizdir.  Filistin halkına yapılan zulmü, katliamı kınıyorum. İsrail terör örgütü gibi davranmaktan vazgeçmelidir. Ölenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu bağlamda Türk milliyetçilerinin, Milliyetçi Hareket Partililerin bu husustaki tutumu nettir, kesindir. Artık yüzüncü yılını tamamlamak üzere olan Türkiye Cumhuriyeti’ni sonsuza kadar yaşatma konusunda kararlı ve azimliyiz. Türk milliyetçileri ulus devletten, laik cumhuriyetten taraftır.  Yaşasın Türk milleti ve onun ölümsüz devleti!” dedi. Afyonkarahisar MHP’li belediye başkanları adına konuşan Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol’da toplantılarının Türkiye’ye, Afyonkarahisar’a ve partilerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM