Taytak’tan gençlerin gençlik merkezi talebine destek sözü

Taytak’tan gençlerin gençlik merkezi talebine destek sözü

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, AKÜ Genç Liderler Topluluğu üyesi gençleri ağırladı. Taytak, gençlere Erenler Mahallesi’nde talep edilen Gençlik Merkezi için destek sözü verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, AKÜ Genç Liderler Topluluğunu TBMM’de misafir etti. Öğrencilerin talep ve isteklerini de dinleyen Taytak, telefon ile yetkili kurumları arayarak taleplerin yerine gelmesi ile ilgili görüşmeler yaptı.

“TÜRKİYE GELECEĞİNİ GENÇLER ŞEKİLLENDİRECEK”

AKÜ Genç Liderler Topluluğu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Taytak, şunları kaydetti: “Gençlik, her toplumun en büyük zenginliklerinden biridir. Sizler, ülkemizin yarının liderleri olacak olan nesilsiniz. Bu nedenle gençliğin enerjisi, azmi ve idealizmi, ülkemizin daha iyi bir yere gelmesinde kilit bir rol oynar. Sizler, bu ülkenin şekillendirilmesinde büyük sorumluluklar taşıyorsunuz. MHP olarak, ülkemizin birlik ve beraberliği, milli değerlerimize sahip çıkma, milletimizin refahı ve güvenliği için çalışıyoruz. Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek olan sizlersiniz. İşte bu nedenle, gençlerin aktif bir şekilde siyasete ve toplumsal meselelere katılımını teşvik etmek çok önemlidir. Bugün sizlerle bir araya gelmemizin amacı, fikirlerinizi dinlemek, sorularınızı yanıtlamak ve geleceğe dair vizyonlarınızı paylaşmak. Siyaset, gençlerin enerjisiyle daha da güçlenir, çünkü gençlerin perspektifleri, yeni ve yenilikçi yaklaşımlar sunabilir. Sizlerin görüşleri, ülkemizin dönüşümünde büyük bir rol oynayabilir. Bugün burada olduğunuz için teşekkür ederim.”

GENÇLER ERENLER’DE GENÇLİK MERKEZİ TALEP ETTİ

AKÜ Genç Liderler Topluluğu üyeleri ziyaret sırasında, MHP Milletvekili Mehmet Taytak’a Erenler Bölgesine yakın bir yerde üniversite öğrencilerinin boş vakitlerinde spor yapabilmeleri için Gençlik Merkezi taleplerini ilettiler. Taytak, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nu telefon ile arayarak öğrencilerin talebini iletti. Kasapoğlu, gençlik merkezinin yapımı veya yer kiralama konusunda sıkıntısı yaşadıklarını dile getirmesinin ardından Taytak, Milli Emlak İl Müdürü Oğuzhan Serhat Baş’ı da telefon ile arayarak yer sıkıntısının çözülmesi ile ilgili öğrencilere destek vereceğini sözlerine ekledi. Ziyaret Taytak’ın, topluluk üyesi gençlere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Yeni Türkiye, Yeni Yüzyıl, Yeni Hayat isimli konuşmalarının olduğu kitabı, Kur’an’ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etmesiyle sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM