Vakumlu süpürge aracı Uzun Çarşı’da iş başı yaptı

Vakumlu süpürge aracı Uzun Çarşı’da iş başı yaptı

Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine yeni vakumlu yol süpürge aracı alındı. Yeni araç ilk olarak Uzun Çarşı’da hizmete başladı

Afyonkarahisar Belediyesi, daha temiz bir kent için temizlik işleri filosunu genişleterek hizmetlerini sürdürüyor.

KENT GENELİNDE ALAN TEMİZLİĞİ YAPILACAK

Kent yollarını, meydanları ve ortak kullanım alanlarını temizlemesi için alınan vakumlu yol süpürme aracı Uzun Çarşı’da temizlik çalışmaları yaptı. Çevredeki vatandaşlardan da tam not alan araç özellikleri ve donanımı ile dikkat çekti. Gün boyu şehri dolaşacak vakumlu süpürge aracı, yol kenarlarında yavaş şekilde ilerleyerek temizlik işlemini gerçekleştirecek. Tozun etrafa yayılmaması için geçiş yaptığı bölgeye su püskürten araç, sağ ve solunda bulunan döner süpürgeler ile yol kenarındaki atıkları toplayabilme özelliğine sahip. Araç yoluna devam ederken çalışan vakum sistemi de atıkları toplama haznesine çekecek. Afyonkarahisar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü filosunda yer alan vakumlu süpürge aracı, kent genelinde her noktada alan temizliğinde görev yapabilecek.

DAHA TEMİZ AFYON HEDEFİYLE ÇALIŞILIYOR

Yeni aracın hayırlı olmasını temenni eden Mehmet Zeybek, “Hizmet kalitesinin artması ve daha hızlı hizmet edebilmek için makine ve ekipmanlarımızı güçlendiriyoruz. Yeni vakumlu süpürme aracımız, yüksek vakum gücü ve geniş süpürme aralığıyla, meydanlarımızı, bulvarlarımızı, pazar yerleri ve yollarımızı modern şekilde temizleme imkânı sunacak. Daha temiz bir Afyon hedefi ile çalışıyoruz. Afyonkarahisar’ımıza hayırlı olsun.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM