ATSO’nun İhtisas Jeotermal OSB ortaklığı görüşüldü

ATSO’nun İhtisas Jeotermal OSB ortaklığı görüşüldü

ATSO’nun Ekim Ayı olağan toplantısında konuşan Meclis Başkanı Mustafa Çelikten, Cumhuriyetimizin 100’ncü kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Toplantıda, ATSO’nun Afyonkarahisar Tarıma Dayalı Jeotermal Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne ortaklık durumu değerlendirildi

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 2023 yılının Ekim ayı olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in idaresinde, ATSO Meclis Salonu’nda düzenlendi.

ÇELİKTEN: CUMHURİYETİN 100’NCÜ YILDÖNÜMÜNDE BAHTİYARIM

Çoğunluğun sağlanmasının ardından toplantıyı açan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, toplantının açış konuşmasını yaptı. Çelikten, şunları kaydetti: “Cumhuriyetimizin 100’ncü yılı nedeniyle bu mutlu günleri sizlerle geçirdiğim için bahtiyarım. Cumhuriyet’in kazanıldığı bu mübarek topraklarda, bu Meclis’in tüm üyelerinin benim gözümde ayrı ayrı değeri var. Aynı zamanda, hep beraber 1 yılımızı geçirdik. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Ersin Tatar, Ticaret ve Sanayi Odamızı onurlandırdı, Afyonumuzu gururlandırdı; Pazartesi ve Salı günü Afyonkarahisar’da yoğun bir programı vardı. Afyonkarahisarlılar olarak bu konuda çok gururluyuz. Bu güzel gelişmelerin yanı sıra, bir Türk ve Müslüman olarak İsrail’in Filistin’e uyguladığı mezalim huzursuzluğu içindeyiz. İnşallah Filistin halkı, en kısa sürede iki devletli çözüme ulaşır.” dedi. Çelikten, ATSO Meclis Üyeleri’ni Watermall Alışveriş Merkezi’nde Keyani Gurme’de ağırlayacak olan ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay’a da teşekkür etti.

JEOTERMAL SERACILIK İHTİSAS OSB ORTAKLIĞI DEĞERLENDİRİLDİ

Toplantının ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci gündem maddelerinde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Meclis Üyeleri’ni bilgilendirdi. Toplantının ikinci gündem maddesinde 2023 yılı Eylül ayı karar özetleri oybirliğiyle kabul edildi. Toplantının üçüncü gündem maddesinde 2023 yılı Eylül ayı Hesap Hülasası oybirliğiyle tasdik edildi. Toplantının dördüncü gündem maddesinde ATSO’nun Afyonkarahisar Tarıma Dayalı Jeotermal Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ne ortaklık durumu görüşüldü. Bu gündem maddesinde ATSO Meclis Üyeleri Ali İhsan Çiloğlu, Mesut Tabak, Selçuk Türkmen, ATSO Meclis Üyesi ve TOBB Delegesi Ahmet Hikmet Dönerkaya söz alarak konu hakkında sorular yöneltti. ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in konu hakkında bilgi vermesi, ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay’ın sorulan soruları cevaplamasının ardından gündem maddesi oybirliğiyle kabul edildi. Toplantının beşinci gündem maddesinde ekmek fiyat tarifesi oybirliğiyle onaylandı. Toplantının altıncı gündem maddesinde ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Güzel, Yönetim Kurulu’nun 2023 yılının Eylül-Ekim faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı.

MECLİS ÜYELERİ GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRDİLER

Toplantının “Dilek ve Temenniler” bölümünde, ATSO Meclis Üyeleri Ahmet Gürel, Necmettin Ayyıldız, Gürani Güzbey, Mustafa Kocaşaban ile Emre Burak Tağ söz alarak görüşlerini dile getirdi. ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel Albay, çeşitli konularda yöneltilen sorulan soruları yanıtladı. Albay soruları yanıtladıktan sonra, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’in, Yönetim Kurulu Üyesi olduğu Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş.’nin İngiltere’deki toplantısı dolayısıyla Meclis toplantısına katılamadığını kaydetti ve Serteser’in tüm Meclis Üyeleri’ne selamını iletti. ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Meclis Üyeleri’ne katılımları dolayısıyla teşekkür etti ve toplantıyı kapattı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM