Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplandı

Milli Eğitim Danışma Komisyonu toplandı

Afyonkarahisar İl Millî Eğitim Müdürlüğü Danışma Komisyonu toplandı

İl Millî Eğitim Müdürlüğü Danışma Komisyonu Toplantısı İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci başkanlığında yapıldı. Toplantı; AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Peker, AKÜ Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Nusret Koca, Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, komisyon üyesi kurum, kuruluş, sivil toplum kuruluşu üyeleri ile Eğitim Müfettişleri Başkanı Bahri Duran Gökdeniz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, Şube Müdürü Mustafa Günay, öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda gerçekleştirildi.

2023-2024 eğitim öğretim döneminde il düzeyinde sürdürülen eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesi, Afyonkarahisar’da “Eğitimde Başarıyı Arttırmak” için yapılacak çalışmaların değerlendirilmesi ve 2023-2024 eğitim öğretim döneminde ilimiz genelinde uygulanacak projelerin görüşüldüğü toplantıda İl Millî Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci gündem maddeleri üzerine kurul üyelerine genel değerlendirmeye yönelik açıklamalarda bulundu.

Müdür Sünnetci, Afyonkarahisar’da eğitimin tüm paydaşlarının desteği ile eğitimin daha da yukarılara taşınacağını söyleyerek, Danışma Komisyonu toplantısına katılan ve katkı sunan herkese teşekkür etti. Toplantı, kurul üyelerinin görüş önerileri ile sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM