Karağaç İlkokulu’nda, “TÜBİTAK Bilim Söyleşisi” yapıldı

Karağaç İlkokulu’nda, “TÜBİTAK Bilim Söyleşisi” yapıldı

İscehisar İlçesi’nin Karaağaç Köyü Şehit Ahmet Kaplan İlkokulu öğrencileri “TÜBİTAK Bilim Söyleşisi” etkinliğinde Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Alaş’tan, “Atık Sudan Elektrik Enerjisi Üretebilirmiyiz” konusunu dinledi

Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesi’ne bağlı Karaağaç Köyü Şehit Ahmet Kaplan İlkokulu’nda TÜBİTAK Bilim Söyleşisi etkinliği yapıldı.

ATIK SUYUN DÖNÜŞÜMÜ ANLATILDI

Söyleşide; Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Alaş, TÜBİTAK 2023 yılı Bilim Söyleşileri kapsamında konuştu. “Atık Sudan Elektrik Enerjisi Üretebilirmiyiz” konusuyla ilgili interaktif bir ortamda, görseller eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Prof. Dr. Ali Alaş, atık suyun dönüşümü ve atık sudan hangi alanlarda yararlanılabileceği ile ilgili öğrencilere bilgi verdi.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Öğrencilerin büyük bir merak ve dikkatle takip ettiği etkinlik sonunda Okul Müdürü Mustafa Akyıldız tarafından Prof. Dr. Ali Alaş’a TÜBİTAK adına teşekkür belgesi verildi. Akyıldız, yaptığı konuşmada öğrencilerin bilim adamları ile buluşmasını ve onları rol model almasını çok önemsediklerini, okullarında böyle bir etkinliği gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduklarını belirtti. Bu tür etkinliklerin devamını da yapacaklarını ifade ede eden Akyıldız, tüm katılımcılara katılımları nedeniyle teşekkür etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM