Afyon Belediyesi, İsrail’e uyguladığı boykot ağını genişletti

Afyon Belediyesi, İsrail’e uyguladığı boykot ağını genişletti

 

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nde çalışan 2 binin üzerindeki personelin maaş kartının, Bankalararası Kart Merkezi tarafından geliştirilen yerli kart TROY’a taşınması kararlaştırıldı. Böylece Belediye’nin İsrail’e uyguladığı boykot ağı genişletildi

 

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına karşı tepki olarak, sosyal tesislerinde İsrail menşeli ürünlerin satışını durduran Afyonkarahisar Belediye yönetimi, boykot ağını genişletiyor.

BELEDİYE PERSONELİ TROY KARTA GEÇTİ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatları ile belediye personeli Visa ve Mastercard özellikli kredi ve banka kartları yerli ve milli firma olan TROY ile değiştirildi. İsrail’in 7 Ekim 2023 tarihinden itibaren Gazze’ye yönelik yaptığı saldırıları kınamak için daha önce İsrail menşeli ürünlerin satışını durduran Belediye yönetimi boykot ağını genişletti. Belediyenin anlaşmalı olduğu banka ile yaptığı görüşme sonrası tüm personeller TROY Kart kullanmaya başlayacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mehmet Zeybek personel kartlarını TROY ile değiştirildiğini söyledi. Zeybek, “İsrail’in Gazze’deki insanlık dışı tutumunu, yaptığı katliamları lanetliyoruz. Bu duruma tepki göstermek için Belediyemiz Sosyal Tesislerinde İsrail menşeli ürünlerin satışlarını durdurmuştuk. 2 bini aşkın personelimizle toplu halde banka ve kredi kartlarının tamamını TROY ile değiştirdik.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM