“Türkiye yüzyılının ilk Belediye Başkanı olmak istiyorum”

“Türkiye yüzyılının ilk Belediye Başkanı olmak istiyorum”

İş insanı Ömer Altınay, AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı. Altınay, “Bu şehir hepimizin ortak değeri. Hizmetin Başkanı olmaya adayım. Türkiye yüzyılının ilk Belediye Başkanı olmak istiyorum” dedi

Altınay Şekerlemenin sahibi iş insanı Ömer Altınay, bugün sabah Adalet ve Kalkınma Partisinden (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Koordinasyon Başkanı Eren Alan, iş insanı Ömer Altınay’ın Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu kabul etti. Hatırlanacağı üzere Ömer Altınay, geçmişte MHP’de Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapmıştı. Altınay’ı başta eşi Gamze Altınay olmak üzere sevenleri yalnız bırakmadı.

“ALLAH MAHCUP ETMESİN”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı Ömer Altınay, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Ben Ömer Altınay. Ekmeğini bu şehirden kazanan, bu şehirde istihdam yaratan, bu şehrin Türkiye’deki en önemli markalarından olan ve 100 yılda falget göster daha büyük bir firmayı yöneten biriyim. Bizler firma olarak bugüne kadar Türkiye’nin ağzını tatlandırdık. Bugünden itibaren ise gönülleri tatlandırmak üzere yola çıktık… Allah’ın izni ile vesizlerin destekleri ve duaları ile 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Afyonkarahisar Belediyesi’ni yönetmeye talip olduk. Bu kapsamda bugün burada aday adaylığımızı ilan ederek halka hizmet gibi kutsal bir görevin ilk meşalesini yakmak için toplandık. Allah bizi çıktığımız bu yolda mahcup etmesin.”

“TÜRKİYE YÜZYILIININ İLK BELEDİYE BAŞKANI OLMAK İSTİYORUM”

“Ben neden aday oldum? Bu sorunun yanıtını vermek isterim.” diyen Altınay, “Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, Cumhuriyet’in ilk ışıklarının yakıldığı bu şehirde, Türkiye Yüzyılının ilk belediye başkanı olmak, ve bu şehre hizmet etmek büyük bir onurdur. Böylesi kadim bir memleketin gelişmesi için bugüne kadar çivi çakan, taş üstüne taş koyan herkese minnettarız. Ancak bu şehrin kangren olmuş pek çok sorunu olduğunun da farkındayız. İşte bu sorunlara kalıcı bir neşter vurmak için biz bu yola talip olduk. Biz bu şehrin yeni bir söyleve yeni bir hikayeye ihtiyacı olduğuna inanlardanız.” dedi.

“HİZMETİN BAŞKANI OLMAYA ADAYIM”

Altınay, sözlerini şöyle tamamladı:

“Biz polemiklere boğulan bir şehir değil, yaşayan, nefes alan, dünya ile yarışan bir şehir inşa etmek için yola çıktık. Biz bu şehrin kavgaları ve kısır döngüleri ile değil zenginlikleri ile konuşulan bir şehir olması hayaliyle yola revan olduk. Biz geleceğimizde çocuklarımza, öğrencilerimize, eğitimcilerimize umut olmak için yola çıktık. Biz kadınlarımıza, erkeklere, gençlere, yaşlılara, engellerimize kısacası sadece kaldırımlar, yollar yapmak için değil, akıllı şehirlerin tartışıldığı bir dünyada Afyonkarahisar’ın yerini alması için yola çıktık. İkinci Yüzyıl’da Afyonkarahisar’ı hak ettiği noktaya getirmek için, yeni bir şeyler söylemek için yeni bir hikayeyi yazmak için bu yola Çıktık. Bu şehrin yeni bir anlayışa yeni biz vizyona yeni bir hikayeye ve bu hikayeyi yazacak yeni bir yüze, ihtiyacı olduğuna inandığım için bu göreve talip oldum. Bugün bu hikayenin ilk cümlesini burada kurduk. Allah nasip eder ise önce adaylık sonra da 31 Mart 2024 günü Afyonkarahisar Belediyesi’ni yönetme yetkisini aldıktan sonra, el birliği ile Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve teşkilatımızın destekleri ile bu şehri hak ettiği noktaya getirmek için 7 gün 24 saat çalışan bir belediye ile yola revan olacağız. Hizmetin Başkanı olmaya adayım. Allah bizleri utandırmasın. Allah bizleri sizlere karşı mahcup etmesin. Unutmayalım. Bu şehir hepimizin ortak değeri.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM