“Kutlu davaya hizmet için bende aday adayıyım”

“Kutlu davaya hizmet için bende aday adayıyım”

Semai Kaya, Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu yaptı. Kaya, kutlu yolda hizmet edebilmek için Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Merkez İlçe eski Başkanı, AK Parti Milletvekili eski aday adayı Mali Müşavir Semai Kaya, Afyonkarahisar Belediye Başkan aday adaylığı için partisine başvurdu. Kaya, başvuru dosyasını Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Av. Talha Akkaya’ya teslim etti.

“DAVADAN ZERRE TAVİZ VERMEDİM”

Semai Kaya, Afyonkarahisar’da doğmuş, büyümüş ve bugüne kadar hayatını Afyonkarahisar’da idame etmiş biri olarak AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar davadan zerre taviz vermeden gece gündüz  çalıştığını belirtti. Kaya, “Bulunduğum her kademede Afyonumuza hizmet etmeye çalıştım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, kurucu ilçe yönetim kurulu üyeliği ve ardından 3 Dönem Merkez İlçe Başkanlığı, 2 Dönem İl Yönetimin kurulu üyeliği ve Son Olarak Da Belediye Meclis Üyesi Olarak hizmet ettiğim bu kutlu davada bugün de karşınızda Belediye Başkanı Aday Adayı olarak bulunmanın gurunu yaşıyorum. Elhamdülillah. Başta sizlerin desteği ve duasıyla çıktığımız bu yolda Afyonun bağrından yetişmiş bir evladı olarak  bugüne kadar aşkla, gayretle hizmet ettiğimiz şehrimize bundan sonra da, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek hizmet etmeye talibiz. Bunun için, bugüne kadar desteği ve duasıyla bizleri yalnız bırakmayan siz değerli hemşerilerimin teveccühleri ve destekleriyle şehrimizin belediye başkanlığına adayım.” dedi.

“BAYRAĞI YUKARI TAŞIMAK İÇİN BENDE ADAY ADAYIYIM “

Kaya, sözlerini şöyle tamamladı:

“Afyonkarahisar; Ak Parti belediyeciliğinin ne olduğunu çok iyi bilir. Son 20 yılda görev almış değerli başkanlarımız Afyonumuza büyük yatırımlar yaptı. Bu hizmet yarışında bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek adına; İstişareyi ve ortak aklı önceleyen, şeffaf ve hesap verebilir, gençlerimiz için daha fazla spor ve sanatsal faaliyetler planlayan, daha yaşanılabilir bir Afyon için çevreye duyarlı, yeniliğe ve değişime ayak uydururken kültürel değerlerimizi de koruyan, geliştiren ve zenginleştiren;  Halkımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetini ön planda tutan bir belediyecilik hayaliyle bende aday adayıyım. Gecemiz, gündümüz, yazımız, kışımız, işimiz, gücümüz Afyonkarahisar olacaktır.Bu duygu ve düşüncelerle 2024 yılı yerel seçimlerinin ülkemiz ve gönül coğrafyamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM