Mısırlıoğlu: Belediye Başkanlığına aday değilim

Mısırlıoğlu: Belediye Başkanlığına aday değilim

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu,  yerel seçimlerde Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu’nun Afyonkarahisar Belediye Başkanlğına aday olmayacağı, il başkanlığı görevine devam edeceği bildirildi.

“BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DEĞİLİM”

Muhammet Mısırloğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Partimizin Afyonkarahisar il teşkilatının kuruluşunda büyük emeğim olup, partimizin kurucularından ve 4 yıldır il başkanlığı görevini yürütmem nedeniyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de takdiri ile görevime il başkanı olarak devam edeceğim. Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Av. Hakan Şeref Olgun ve parti yönetimi ile koordineli bir şekilde yerel seçim çalışmalarına katkıda bulunacağım ve aday belirleme sürecinde en doğru kararın verilmesinde büyük rol oynayacağız.”

“MISIRLIOĞLU VE EKİBİ GALİBİYET İÇİN ÇALIŞACAK”

Açıklamanın devamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Muhammet Mısırlıoğlu ile ilgili şu ifadelerine yer verildi: “Sayın Mısırlıoğlu partimiz için son derece önemli bir konumdadır görevine devam edecektir. İlçe ve belde sayısı oldukça yüksek olan Afyonkarahisar’da Mısırlıoğlu ve ekibi en doğru kararın verilerek seçimden galibiyetle çıkılması için çalışacaklardır. İYİ Parti her zaman milletin menfaatini düşünen bir parti olmuştur. 2024 yerel seçimlerinde de il, ilçe ve beldelerin adayları bu doğrultuda belirlenecek olup kritik bir görev üstlenen il başkanlarının da süreci en doğru şekilde yürüteceklerinden kuşkumuz yoktur. Sayın Mısırlıoğlu’nun da partimiz için oldukça büyük önem arz eden bu kilit görevi şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de başarıyla yürüteceği hususunda müsterihiz.”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Afyon iyi parti

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM