Hürriyet Gazetesi’nden ATSO’ya ziyaret

Hürriyet Gazetesi’nden ATSO’ya ziyaret

Hürriyet Gazetesi’nin yönetici ve yazar kadrosu, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

 

Hürriyet Gazetesi heyetinde Ekonomi Müdürü Sefer Levent, Demirören Medya Grup Başkanı Orçun Çevikoğulları, Yazar Ömer Noyan Doğan, Ankara Bölge Reklam Müdür Yardımcısı Ali Öztürk, Yazar Fulya Soybaş Işık, Yazar Oya Armutçu, Editör Aytaç Nallar, Yazar Mete Tamer Omur, Bölgeler Reklam Müdürü Özer Kanat, Editör Emre Eser, Yazar Ömür Kurt, Yazar Aziz Devrim, Yazar Adnan Kaya, Yazar Deniz Sipahi ve Foto Muhabir Murat Şaka yer aldı.

Hürriyet Gazetesi heyetini Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hayrettin Güzbey, Meclis Başkan Yardımcısı Osman Erdem, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Mühsürler, Ömer Özpınar ve Sefa Topal ağırladı. Odak Gazetesi’nin kurucusu ve ATSO Disiplin Kurulu Üyesi Mehmet Emin Güzbeyde ziyarete katıldı.

Hürriyet Gazetesi heyeti ilk olarak ATSO heyeti ile Afyonkarahisar hakkında istişarede bulundu. Toplantıda ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, ATSO’nun kurumsal yapısı, projeleri ve faaliyetleri hakkında ayrıntılı bir sunum yaptı.

Toplantının ardından Hürriyet Gazetesi heyeti, ATSO Meclis Salonu’nu ve Güneş Enerji Santrali’ni inceledi. Ziyaret, Hürriyet Gazetesi heyetine Afyonkarahisar’ın simgelerinin yer aldığı plaket takdim edilmesi ile sona erdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
atso

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM