ATSO heyeti Dubai’de iş görüşmeleri yaptı

ATSO heyeti Dubai’de iş görüşmeleri yaptı

 

 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Dubai’ye yapılan iş gezisinde ATSO heyeti olarak sektördeki gelişmeleri takip ederek iş görüşmeleri yaptıklarını açıkladı

 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) heyetinin Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde düzenlenen 43. Big 5 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaret sona erdi.

FUARDA YEŞİL DÖNÜŞÜM VE AKILLI BİNA KATEGORİLERİ ÖNE ÇIKTI

Heyet, program çerçevesinde ilk olarak 43. Big 5 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nı ziyaret etti. ATSO heyeti, 43. Big 5 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda stantları tek tek ziyaret ederek inşaat ve yapı teknolojilerindeki son gelişmeleri inceledi. Fuar’da açılan stantlarda yeşil dönüşüm ve akıllı binalar kategorilerinin öne çıktığı görüldü. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Yücel Albay ve Hayrettin Güzbey; ATSO Meclis Üyesi Serkan Sarıçiçek ile birlikte Dubai 43. Big 5 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda Afyonkarahisar’ı temsil eden firmalara ATSO adına teşekkür plaketi takdim etti.

HEYET ÇOK SAYIDA GÖRÜŞME YAPTI

ATSO heyeti, program çerçevesinde Dubai Ticaret Odası’nda İş Görüşmesi ve Bilgilendirme Toplantısına katıldı. Heyet, Türkiye Cumhuriyeti’nin Birleşik Arap Emirlikleri Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan, Dubai Ticaret Odası Başkanı Mohammad Ali bin Rashed Lootah, Dubai Ticaret Ataşesi Ersoy Erbay, Dubai ve Kuzey Emirlikleri Türk İş Konseyi Başkanı Kanat Kutluk ile görüşerek Afyonkarahisar ile Dubai arasındaki ticaret hacminin gelişmesine yönelik istişare imkânı buldu. Toplantıda ATSO adına hazırlanan plaketler de takdim edildi. Heyet, ziyaret ve görüşmelerin ardından Afyonkarahisar’a döndü.

“GELİŞMELERİ TAKİP ETTİK İŞ GÖRÜŞMELERİ YAPTIK”

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti: “İş gezimize katılan Yönetim Kurulu, Meclis Üyesi, Meslek Komiteleri Üyeleri ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Fuar ziyaretimizde, sektördeki gelişmeleri takip etme fırsatı bulduk. Dubai Ticaret Odası ziyaretimizde ise iş görüşmeleri yaptık. Bu vesile ile Türkiye Cumhuriyeti Dubai Başkonsolosumuz Sayın Onur Şaylan ve Başkonsolosluk görevlilerine, Dubai Ticaret Ateşeliği görevlilerine, Dubai Ticaret Odası yetkililerine ve Dubai ve Kuzey Emirlikleri Türk İş Konseyi’ne de ayrıca teşekkür ediyorum.”

ATSO heyeti, Afyonkarahisar’a dönüş sabahında ATSO Üyesi Hüseyin Bülbül tarafından Garden Kale Thermal Hotel’de kahvaltıda ağırlandı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM