CHP Afyon adayı için nabız yokluyor

CHP Afyon adayı için nabız yokluyor

CHP Genel Merkezi’nin Afyonkarahisar’a görevlendirdiği heyet Belediye Başkan adaylıkları ile ilgili nabız tutuyor

 

CHP Genel Merkezi’nin Afyonkarahisar’a görevlendirdiği Milletvekili heyeti Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek yaklaşan yerel seçimler için nabız tutuyorlar.

CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve CHP Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Türkiye Emekliler Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Ahmet Ege ve dernek yöneticileri ile sohbet ettiler.

CHP Adana Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Üyesi Orhan Sümer, CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan ve CHP Merkez İlçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün’ü de makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Sabri Can Bekle de eşlik etti.

CHP heyetinin yaklaşan yerel seçimler öncesinde adaylar ve seçim stratejileri hakkında kamuoyunun nabzını tuttukları belirtilirken, STK ziyaretlerinin devam edeceği öğrenildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM