“Seçime tek başımıza girmemiz birilerini rahatsız etti”

“Seçime tek başımıza girmemiz birilerini rahatsız etti”

 

İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, partililerle yaptığı toplantıda yerel seçimlere ittifaksız girmelerinin bazı kesimlerde rahatsızlık oluşturduğunu söyledi. Olgun, “İYİ Parti olarak mahalli seçimlere tek başımıza girmemiz birilerini rahatsız etti” dedi

 

İYİ Parti’de gerçekleştirilen teşkilat toplantısında İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun’un yanı sıra İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken ve teşkilat üyeleri hazır bulundu.

“SEÇİME TEK GİRECEĞİMİZ İÇİN İYİ PARTİ HEDEFE KONULDU”

Yılsonu nedeniyle TBMM’de yoğun bir çalışma dönemi yaşanacağını belirten Olgun, “Yılsonu olması nedeniyle Meclis yoğun bir çalışma temposuna girecek. Bu çalışma maratonu öncesi teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek, ilçelerimizin, beldelerimizin ve üyelerimizin sorunlarını dinlemek istiyorum. Bu nedenle sizleri davet ettik. İYİ Parti iktidara aday olan bir partidir. Bugüne kadar gelen tüm eleştirileri göğüsledik. Bu seçimlerde bizim tek başımıza girmemiz birilerini rahatsız etmiş olacak ki İYİ Parti hedefe konuluyor. Olur, olmaz eleştiriler yapılıyor. Kim ne derse desin biz Gele Başkanımız Sayın Meral Akşener ile kol kola bu işi başaracağız. İstifalar konusunda da bunlar olacaktır diye düşünüyorum. İttifak yapsaydık neden yapıldı diye istifalar olacaktı yapmadık. Neden yapılmadı diye istifalar oluyor. İstifalardan çok üye kaydımız oluyor, bundan kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.

“EN ÇOK ADAY AÇIKLAYAN BİZİZ”

Toplantıda konuşan İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, mahalli seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi. Mısırlıoğlu, “Gecemiz gündüzümüz mahalli seçimlerle geçiyor. Bilmenizi isterim ki partide değilsem mutlaka bir ilçemizde bir beldemizde çalışıyoruzdur. Sizlerden tek istediğim sağdan soldan gelen eleştirilerle uğraşmak yerine partimiz içi uğraşın. Bana ve vekilimize 24 saat ulaşabilirsiniz. Bugüne kadar en çok başkan adayını açıklayan tek partiyiz. Şundan emin olun, bu seçimlerde en iyi sonucu alacağız.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM