Yurtlar Arası Spor Turnuvaları Başladı

Yurtlar Arası Spor Turnuvaları Başladı

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, yurtlarda kalan öğrencilerin sportif faaliyetlere katılımını artırmak amacıyla yurtlar arası spor turnuvaları başladı

Turnuvaların açılış seremonisi, Afyon Kocatepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Salonu’nda yapıldı. Seremoniye Afyonkarahisar Gençli ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, yurt müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış seremonisinde konuşan Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, turnuvaların amacının yurtlarda kalan öğrencilerin sporla buluşmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Kasapoğlu, “Gençlerimizin sporla tanışmaları, sağlıklı bir yaşam sürmeleri ve bedensel ve zihinsel gelişimlerini desteklemek istiyoruz” dedi.

Açılış seremonisinin ardından öğrencilere Afyonkarahisar’ın yöresel lezzetlerinden biri olan sucuk ikramında bulunuldu. Yemeğin ardından voleybol müsabakaları ile gençler sporun tadını çıkardı.

Turnuvalar sonucunda dereceye giren takımlara ve sporculara kupa ve madalya verilecek

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Afyon SPOR

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM