“Acınız acımız, mutluluğunuz mutluluğumuz”

“Acınız acımız, mutluluğunuz mutluluğumuz”

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan,  şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Albay Yağan, “Acınız acımız, mutluluğunuz mutluluğumuzdur” dedi

 

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile görüştü.

Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyesi şehit babaları ile gaziler, İl Jandarma Komutanı Albay Yağan’ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Ziyaret sırasında Albay Yağan’a, İsmail Kumartaşlı, dernek çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

Albay Tolga Yağan, meslek hayatında her zaman şehit aileleri ve gazilere büyük önem verdiğini belirterek, “Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizlerin en kutsal emanetlerisiniz. Abi, kardeş diyaloğuyla iş birliği içinde olacağız. Emrinizdeyiz. Gece gündüz demeden bana ulaşabilirsiniz. Sizin sorununuz benim sorunumdur, acınız acımız, mutluluğunuz mutluluğumuzdur.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM