Türkiye’de tek Afyon’da ilk, Eğitimde Online Randevu Dönemi Başlıyor

Türkiye’de tek Afyon’da ilk, Eğitimde Online Randevu Dönemi Başlıyor

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, şehirde bir ilke imza atarak veli- öğretmen görüşmelerinin düzenli bir şekilde yapılabilmesi için “Online Veli Randevu Sistemine” (ÖVRS) geçileceğini açıkladı. Uygulama 18 Aralık 2023 tarihinde pilot okullarda başlayacak

BAKAN TEKİN’İN TALİMATINA İLK CEVAP AFYON’DAN GELDİ

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in talimatı doğrultusunda “veli-öğretmen” görüşmelerinin düzenli bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için “Online Veli Randevu Sistemine” geçiyor.

Öğretmen Veli Randevu Sistemi (ÖVRS) Bilgilendirme Toplantısı; İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin başkanlığında il merkezindeki 13 pilot okulun idarecileri ve Şube Müdürü Hayati Duman’ın katılımıyla yapıldı.

UYGULAMA İLK ÖNCE PİLOT OKULLARDA BAŞLAYACAK

Müdür Sünnetci, Afyonkarahisar’daki tüm okulların kullanımına açılacak olan 2Öğretmen Veli Randevu Sistemi” (ÖVRS) sayesinde velilerin, öğretmenlerle görüşmelerini organize edebileceklerini belirterek, “Öğretmenlerimiz tarafından velilerimize ulaştırılacak olan link ile velilerimiz öğretmenin müsait olduğu gün ve saatlerde randevu alabileceklerdir. Alınan randevular hem velilerimize hem de öğretmenlerimize SMS veya mail yoluyla iletilecektir. Pilot okullarımızda 18 Aralık 2023 tarihi itibari ile hayata geçirilecek olan Öğretmen Veli Randevu Sistemi (ÖVRS)  ilerleyen günlerde tüm il genelinde uygulanmaya başlanacaktır.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Afyon eğitim

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM