Sandıklı MYO’da Bayrak Değişimi

Sandıklı MYO’da Bayrak Değişimi

AKÜ Sandıklı MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, görevini AKÜ İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Münir Yaşar Kaya’ya devretti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sandıklı Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar düzenlenen törenle görevini İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Münir Yaşar Kaya’ya devretti. Düzenlenen törene; AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Akın, Doç. Dr. Münir Yaşar Kaya, Dr. Öğretim Üyesi Koray Gürpınar, akademik ve idari personel katıldı.

Törende konuşan AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, idari görevlerin gelip geçici olduğunu belirtti. Özdemir, “Bu bir bayrak yarışıdır. Koray hocam bir yere gitmiş değil. Zaten hali hazırda başka görevleri de var. Biz yönetim olarak iki dönem kuralını uyguluyoruz.  Koray hocam bugüne kadar bayrağı layığıyla taşıyarak başarılı bir şekilde görevlerini yerine getirdi. Burada önemli olan bireylerden öte kurumların ve devletin devamlılığıdır. Özverili çalışmalarından dolayı Koray hocama teşekkür ediyorum. Münir Hocam da bu görevi layıkıyla yerine getirecektir. Yeni görevinde kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.

Program plaket ve çiçek takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Afyon MYO Sandıklı

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM