Yeni Yıl Geleneğini Bozmadılar

Yeni Yıl Geleneğini Bozmadılar

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, başta belediye birimleri olmak üzere kamu çalışanlarını yılbaşında ziyaret etti. Göreve geldiği günden bu yana gelenek haline getirdiği yılbaşı ziyaretlerine bu yılda devam eden Başkan Zeybek, 2024 yılının kazasız, belasız geçirilmesini temenni etti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yeni yıla girerken birçok ziyarette bulunarak, yılbaşında görevi başında olan Belediye çalışanlarını yalnız bırakmadı.

İLK ZİYARET ZABITA KARAKOLUNA YAPILDI

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, yılbaşı gecesi Belediye’nin Zabıta, İtfaiye, Su ve Kanalizasyon birimleri başta olmak üzere AFSÜ ile Devlet Hastaneleri, Milli Birlik Polis Karakolu, 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD çalışanlarını ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Zeybek’e ziyaretlerinde; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Belediye Başkanı Yardımcısı Süleyman Karakuş, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk eşlik etti. Başkan Zeybek ve beraberindekilerin 2023 yılı bitimine saatler kala ilk ziyaret durakları Zabıta Karakolu oldu. Zabıta personeli ile buluşan Zeybek, çalışanlara çeşitli ikramlarda bulundu. Daha sonra Başkan Zeybek ve beraberindekiler İtfaiye, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon ekipleri ve Milli Birlik Polis Karakolu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret ettiler.

ZEYBEK BELEDİYE BİRİM ÇALIŞANLARINI TEBRİK ETTİ

“ZOR BİR YILI GERİDE BIRAKIYORUZ”

Belediye birimlerinin mesai başında çalışanlarını ziyaret eden Zeybek, şunları kaydetti: “Mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek yeni yıllarını kutladık. Kazasız belasız sağlıcakla bir yıl geçirmeyi diledik. Zabıta, İtfaiye, Temizlik, Kanalizasyon ve Su arıza Birimlerimizi ziyaret ettik. 2024 miladi yılının ilimize ülkemize ve insanlığa huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Çalışanlarımıza kazasız belasız sağlıklı bir yıl temenni ediyorum. Zor bir yılı geride bırakıyoruz. Çok büyük bir deprem felaketi yaşadık. 600 bin konutun yerle bir olduğu, 50 binden fazla insanımızın deprem şehidi olduğu bir yıldı. Cenab-ı Hak böyle bir felaketi ülkemize ve insanlığa bir daha yaşatmasın diye dua ediyorum. Ekiplerimiz her daim teyakkuzda zaten bu akşam da üzerlerine düşen ne ise onu yapacaklar. Arkadaşlarımıza kolaylıklar ve başarılar dileyerek başarı çalışmaları nedeniyle tebrik ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu sene de Sayın Vekilimiz, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız, Kadın Kolları Başkanımız, Başkan Yardımcımızla birlikte Belediye mesai arkadaşlarımızı, Emniyet Müdürlüğümüzü, AFAD, 112, AFSÜ ve Devlet Hastanesi çalışanlarımızı ziyaret ederek 2024’ün ülkemize huzur ve bereket getirmesi temennisi ettik. Yeni yıllarını kutladık. İnşallah 2024 miladi yılı tüm insanlığa huzur ve barış getirsin. Bu yılın felaketlerin olmadığı, terör belasının son bulduğu bir yıl olmasını temenni ediyoruz.”

SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE HASTALARA MORAL ZİYARETİNDE BULUNULDU

Yeni yıla dakikalar kala AFSÜ ve Devlet Hastanesi’nde şifa bekleyen hastalar ve görevli personeller de unutulmadı. Hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten heyet, personele de moral ziyareti yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, görevi başında olan personellere hediyeler takdim etti.

“2024 YILI HUZUR VE BEREKET İLE GEÇSİN”

Yılbaşı ziyaretlerinin ardından konuşan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, şunları söyledi:

“Vatandaşın devletine güvendiği noktalardan birisi nöbetli sistemlerdir. 112, Hastaneler, Emniyet, AFAD personellerini unutmadık. Yeni yıllarını kutlamak için nöbet yerlerinde ziyaret ettik. Hastaneye gelen vatandaşlarımızın yeni yılını da burada kutladık. 2024 yılı ülkemiz için milletimizi için felaketsiz, huzurlu, mutlu ve sıkıntılardan kurtulduğumuz bir yıl olur inşallah. Ülkemize hayırlı olsun.”

“İSLAM ÂLEMİ İÇİN 2024 İNŞALLAH GÜZEL GEÇER”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, yılbaşı akşamı geleneksel olarak görevi başındaki kamu çalışanlarını ziyaret ettiklerini belirterek, “Her yıl olduğu gibi Sayın Milletvekilimiz, Belediye Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kollarımızın değerli Başkanları, Merkez İlçe Başkanımız ve Belediye Başkan Yardımcımızla birlikte yıl başına görevi başında giren personelleri, emniyet mensuplarını, acil servislerdeki hastalarımızı ve hemşerilerimizi ziyaret ettik. 2024 yılında 2023 yılında yaşadığımız zorlukları yaşamayız. Ülke olarak tüm İslam Âlemi olarak 2024 yılının daha güzel bereketli geçmesini temenni ediyoruz.” dedi.

“İNŞALLAH 2023’DE YAŞADIĞIMIZ OLUMSUZLUKLARI YAŞAMAYIZ”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı SMMM Ziya Coşkun Karadeniz ise yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi: “Her yıl olduğu gibi acil kamu hizmetlerinin verildiği yerlerde hizmet alan vatandaşlarımız ve hizmet veren personellerimizle bir araya geldik. İnşallah 2023 yılında yaşadığımız olumsuzlukları 2024 yılında yaşamayız. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlı bir yıl olmasını temenni ediyoruz.”

“YENİ YIL SAĞLIK HUZUR VE BEREKET GETİRSİN”

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, ailelerinden ayrı görevleri başında yılbaşını geçiren emniyet, 112, AFAD, Devlet Hastanesi ve AFSÜ çalışanlarını ziyaret ettiklerini söyledi. Ertürk, “Hemşehrilerimizi de geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Biz destek verelim istedik. Yeni yıl ülkemize sağlık, huzur ve bereket getirsin.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
2024 Afyon mehmet zeybek

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM