Taytak, AFAD Başkanından Şuhut Tapuları İçin Destek İstedi

Taytak, AFAD Başkanından Şuhut Tapuları İçin Destek İstedi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, AFAD Başkanı Okay Memiş’ten, Şuhut Merkezdeki konut tapularının hak sahiplerine verilmesi konusunda destek istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, AFAD Başkanı Okay Memiş’i ziyaret ederek, şehirle ilgili talep ve istekleri iletti.

“ŞUHUT’TA KONUT TAPULARININ VERİLMESİ ÖNEMLİ”

Milletvekili Mehmet Taytak, Şuhut ilçe merkezi ve Kocatepe Beldesi ile ilgili uzun zamandır takip ettiği talepleri AFAD Başkanı Okay Memiş’le görüştü. Şuhut İlçe Merkezinde 2000 yılında başlatılan konut projeleriyle ilgili talepleri ileten Taytak, “Projede yer alan 96 adet parselde yapılan konutlardan 40 tanesinin tamamlandı. Hak sahiplerine tapularının verilmesi aşamasına gelindi. Bu konuda uda AFAD Başkanı Sayın Okay Memiş’ten destek bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

AFAD Başkanı Okay Memiş en kısa zamanda tapuların verilmeye başlanacağını, çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

“KAYA ÖNLEM PROJESİNDE ÖDENEK TAMAM”

Milletvekili Taytak, AFAD Başkanı Memiş’i ziyaretinde Kocatepe Beldesi’nde hayata geçirilecek olan Kaya Önlem Projesi için hazırlanan ihalenin gerçekleşmesi ve gerekli ödeneğin sağlanmasından dolayı teşekkür ederek, “Kocatepe Beldesi’nde hayata geçireceğimiz Kaya Önlem Projesi için önemli bir adım daha attık. Projenin ihalesi başarıyla tamamlandı ve gerekli ödenek ayrıldı. Bu projenin tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki sel riski önemli ölçüde azalacak. Aynı zamanda, sel baskınlarına maruz kalan köylerimize yönelik de ödenek sağlanmasıyla, vatandaşların güvenliği için gerekli tedbirleri alıyoruz.” dedi.

Ziyarette Milletvekili Mehmet Taytak,  AFAD Başkanı Okay Memiş’e Afyon mermerinden yapılmış saat hediye etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
AFAD mehmet taytak

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM