Saadet Partisi’ne 9 Yeni Üye Katıldı

Saadet Partisi’ne 9 Yeni Üye Katıldı

Saadet Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, partiye 9 yeni üyenin katıldığını açıklayarak, “Partimize yerelseçimler öncesi hemşehrilerimizin teveccühü artıyor. Önümüzdeki dönemde partimize katılımlar artarak devam edecek” dedi

Saadet Partisi’ne Afyonkarahisar’da katılımların devam ettiği bildirildi. Hafta sonunda yapılan il divan toplantısında partiye katılanlara rozetlerini İl Başkanı Beytullah Karataş ve Kadın Kolları Başkanı Meral Ünlü taktı.

“PARTİMİZE SEÇİM ÖNCESİ HEMŞEHRİLERİMİZDEN TEVECCÜH VAR”

İl Başkanı Beytullah Karataş konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Siyaset sorunların çözüm aracıdır. Saadet Partisi olarak Afyonkarahisar’da milletimizle birlikte siyaset yaparak şehrimizin ve vatandaşımızın sorunlarının çözülmesi için gayret gösteriyoruz. Zafer Meydanı’nda da, Çavuşbaş’ın arka sokaklarında da, Kızılören’in köylerinde de, Emirdağ’ın pazarında da var olarak her kesimle konuşabilen, görüşebilen, milletimizin derdiyle dertlenen bir siyasi hareketiz. Bu sebeple hemşehrilerimizin partimize özellikle yerel seçimler öncesinde teveccühü olduğuna şahit oluyoruz.”

“KATILIMLAR DEVAM EDECEK”

Karataş, sözlerini şöyle tamamladı:

“Saadet Partisi siyasetin güvenli limanıdır. İlkeler üzerinden siyaset yaparsanız, hakikatleri hiç durmadan ifade ederseniz bu toplumda mutlaka karşılık bulacaktır. Önümüzdeki dönemde partimize katılımların artarak devam edeceğini ifade etmek istiyorum. Partimize katılan değerli üyelerimize teşekkür ediyor, kendilerine hoşgeldiniz diyorum. Hayırlı olsun.”

Partiye katılanların isimler şu şekilde: Bekir Koçak, Ahmet Oğuz, Hakan Olsun, Zübeyr İnan, Yusuf Demir, Hülya Ermağan, Hatice Bilim, Zeynep Ceylan, Zakire Gümüşkanat.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Afyon saadet partisi

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM