Özel İdare’de 12 Adet Kadroda Değişiklik Yapıldı

Özel İdare’de 12 Adet Kadroda Değişiklik Yapıldı

İGM Ocak ayı toplantılarının 3’ncü birleşiminde ihtisas komisyonlarından gelen raporlar oylanarak karara bağlandı. Afyonkarahisar Özel İdaresi’nde 12 çalışanın kadrosunda değişiklik yapılmasını uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları kabul edildi

 

İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı toplantılarının üçüncü birleşimi dün sabah Meclis Toplantı Salonu’nda Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban’ın idaresinde tamamlandı.

ÇOBANLAR İLÇESİNDE 10 YIL SÜRELİ İKİ AYRI TAHSİS KABUL EDİLDİ

Toplantıda ilk olarak gündem dışı olan İl Özel İdaresinin iş ve işlemlerinde tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak 4 adet inşaat mühendisi, 2 adet makine mühendisi ve 2 adet elektrik mühendisine 2024 yılında ödenecek net ücretin belirlenmesi konusu görüşüldü. Konu ihtisas komisyonlarında hazırlanacak raporun ardından tekrar meclise gelecek.

Çobanlar İlçesinde mülkiyeti İl Özel İdaresine Özel İdare İş Merkezi 3. kat 56, 57, 58. 59, 60, 61, 62 ve 63 nolu bağımsız bölümlerin, Çobanlar Kaymakamlığı adına tüm giderleri kendilerince karşılanma şartıyla 10 yıl süreyle tahsisine karar verildi. Çobanlar İlçesinde mülkiyeti İdareye ait, Özel İdare İş Merkezi 2. kat 36, 37, 38, 39, 41, 42, 43 ve 44 nolu bağımsız bölümlerin, Çobanlar Mal Müdürlüğü adına tüm giderleri kendilerince karşılanma şartıyla, 10 yıl süre ile tahsisini uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi.

12 ADET KADRO DEĞİŞİKLİĞİ YAPILDI

Afyonkarahisar Özel İdaresi’nde 12 adet kadro değişikliğini uygun gören komisyon raporları kabul edildi. Buna göre; Mevlüthan Karakoçan, Osman Kılıç, Meltem Gürkaynak, Salih Aşçı, Firdevs Neşe Ütebay, Gülcan Uraz, Birkan Ali Fidan, Türker Yavuz, İsmail Dağ, Şükriye Yazıcı, İsmail Derin, Sinem Toprakkale’nin kadrolarında değişiklik yapıldı. Trafik güvenlik önlemleri kapsamında yol ulaşım ağlarıyla ilgili trafiğin düzenli bir şekilde akışını sağlamak ve vatandaşların güvenliği açısından, yol çizgi + yol trafik tanzim ve uyarı levhaları için genel toplamı 101.700.000,00 TL ödenek aktarılması talebinin bütçe döneminde değerlendirilmesini uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları kabul edildi.

KAYIHAN BELEDİYESİNE 5 YIL SÜREYLE TAŞINMAZ KİRALANDI

İhsaniye İlçesi Ayazini Köyünde bulunan, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 194 ada 31 parsel numaralı, 4.144,01 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerinde yer alan karşılama merkezi (müze) binasının müştemilatı olan 80,66 metrekare zemin kat + 83,15 metrekare bodrum kat olmak üzere toplam 163,81 metrekare kullanım alanlı binayı kiralama talebi uygun görüldü. Taşınmazların tüm giderleri kendilerince karşılanma şartıyla 5 yıl süre ile Kayıhan Belediyesine kiralanmasına karar verildi. Afyonkarahisar’da başvuru yapılacak olan I(a) Grubu Maden Ocaklarının ruhsatlandırılmasında ve mevcut I (a) Grubu Maden Ocakları için temdid talebinde bulunulması halinde I(a) Grubu Maden İşletme Ruhsat sürelerinin 5 yıl süreyle temdiden uzatılması ile Kamu Kurum ve Kuruşları tarafından yapılacak olan Hammadde Üretim İzni verilmesi ve temdit edilmesi ile ilgili işlemleri için İl Encümenine yetki verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Afyon özel idare

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM