Filistin Halkı İçin Üretilen Yardımlar Gönderildi

Filistin Halkı İçin Üretilen Yardımlar Gönderildi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Filistin halkı için battaniye, zıbın, tulum, eşofman ve çeşitli giysiler üretimi projesine destek veren herkese çok ama çok teşekkür etti

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü’nün, Gazze’de İsrail’in ablukası altında yaşam mücadelesi veren kadın ve çocuklara insani yardım ulaştırılması amacıyla hazırladığı proje kapsamında çeşitli kalemlerde üretim yapıldı.

Afyonkarahisar merkez ve 17 ilçenin Halk Eğitim Merkezlerinde öğretmenler, usta öğreticiler ve kursiyerler tarafından eş zamanlı olarak Filistinliler için battaniye, polar içlik, yeni doğan seti, eşofman takımı ve maske üretimi yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, konu hakkında yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bakanlığımızın başlatmış olduğu proje kapsamında merkez ve ilçe halk eğitim merkezlerimiz kendi imkân ve olanakları dâhilinde hiç durmadan çalışarak kış şartlarında yaşam mücadelesi veren Filistin halkı için battaniye, zıbın, tulum, eşofman ve çeşitli giysiler ürettiler. Bu anlamlı projeye destek veren herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM