Gazeteciler 10 Ocak Etkinliklerinde Buluşacak

Gazeteciler 10 Ocak Etkinliklerinde Buluşacak

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen programlarda basın mensupları il protokolü ile bir araya gelirken, mesleki konularda da bilgilendirme etkinlikleri gerçekleştirilecek

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü öncesinde 8 Ocak Pazartesi günü düzenlenecek olan ilk etkinlik Afyonkarahisar Valiliği ile Afyonkarahisar Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. AFBEL Otel’de protokol mensupları ile basın mensuplarının bir araya geleceği kahvaltı programının ardından yine AFBEL Otel’de seminer programı gerçekleştirilecek.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yönetimince düzenlenen seminerin açılış konuşmasını aynı zamanda iletişim alanında akademisyen geçmişine sahip bulunan Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı gerçekleştirecek.

Mesleki konuların ele alınacağı seminerde; BİK Yönetim Kurulu Üyesi ve Cumhurbaşkanı eski Başdanışmanlarından Mehmet Akarca “Türk Basın Tarihi”, Cumhuriyet Savcısı Asım Ekren “Yeni Basın Kanunu”, Doç. Dr. Emre Vadi Balcı da “Yeni Medya” konu başlıklarında sunum yapacaklar.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM