Afyonkarahisar Belediyesi Kışa Hazır

Afyonkarahisar Belediyesi Kışa Hazır

Afyonkarahisar Belediyesi’nin kış mevsiminde zorlu hava şartları için hazırlıklarını tamamladığı bildirildi. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, asfalt şantiyesi alanında yapılan hazırlıkları inceleyerek, bilgi aldı

 

Belediye Fen İşleri ekiplerinin, yaşanabilecek sorunların önüne geçmek ve vatandaşların huzurlu bir kış geçirmeleri için aldıkları tedbirlerin tamamladığı belirtildi.

HAZIRLIKLAR TAMAM HİZMETLER ARALIKSIZ SÜRDÜRÜLECEK

Rahat bir kış dönemi geçirilmesi amacıyla hazırlıklarını tamamlayan Belediye ekipleri Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ile bir araya gelerek yapılan hazırlıkları aktardı. Fen İşleri Müdürü Onur Sadioğlu, Yol ve Asfalt Birim Sorumlusu Onur Sürüç’ten brifing alan Başkan Zeybek’e Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Murat Öner de eşlik etti.  Vatandaşların zorlu hava koşullarından en az şekilde etkilenmesi için teknik ekipman, personel ve lojistik destek ihtiyaçlarını belirleyerek, gerekli önlemleri alan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hizmetlerini aralıksız sürdürecek. Karla mücadelede tuz serici araçlar, greyderler, kazıyıcı- yükleyiciler, traktörler, 400 ton solisyon, 500 ton tuz ve 330 personel ile 7/24 kesintisiz çalışma gerçekleştirilecek.

ZEYBEK: BEREKETLİ BİR KIŞ DÖNEMİ DİLİYORUM

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Deneyimli bir ekip ve ekipman ile kışa hazırırız. Yol asfalt, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri personellerimiz ve tüm iş makinelerimiz ile hazırız. Ekiplerimiz vatandaşlarımızın zorluklar ile karşılaşmaması için önlemleri aldı, hazırlıklarımız tamam. Karla mücadelede tuz serici araçlar, greyderler, kazıyıcı- yükleyiciler, traktörler, 400 ton solisyon, 500 ton tuz ve 330 personel ile çalışma gerçekleştirilecek. Kazasız belasız bol yağışlı bir kış dönemi geçirmeyi temenni ediyoruz. Hiç eksiğimiz yok, bereketli bir kış sezonu olsun. Ekip arkadaşlarıma da kolaylıklar diliyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
Afyonkarahisar KIŞ

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM