“Uluslararası Öğrencilerin Gelişimine Katkı Vermekten Memnunuz”

“Uluslararası Öğrencilerin Gelişimine Katkı Vermekten Memnunuz”

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, TÜRKÜNİB üyesi üniversitelerle iş birliğini önemsediklerini, AFSÜ olarak uluslararası öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmaktan memnun olduklarını belirtti

 

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Orhun Değişim Programı kapsamında üniversitede eğitimlerini tamamlayan Kazakistanlı öğrencileri makamında kabul etti.

AFSÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nde (DHF) bir dönem eğitim alan Hoca Ahmet Yesevi Uluslararası Türk-Kazak Üniversitesi 3. Sınıf öğrencileri Amonjolov Mirzabek, Sagat Yesengeldi ve Şabet Eralı eğitimlerini başarıyla tamamladı.

AFSÜ’de aldıkları eğitimden, sunulan imkânlardan ve gösterilen ilgiden dolayı DHF akademisyenlerine şükranlarını sunan Kazakistanlı öğrenciler, Afyonkarahisar’da bulundukları süre boyunca kendilerine rehberlik eden AFSÜ Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi çalışanlarına da teşekkür ettiler. Türk Üniversiteler Birliği (TÜRKÜNİB) üyesi üniversitelerle iş birliğini önemsediklerini belirten Rektör Okumuş, AFSÜ olarak uluslararası öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek konuklarına akademik kariyerlerinde başarılar diledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
afsü NURULLAH OKUMUŞ

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM