İYİ Parti’nin Afyon Belediye Başkan Adayı Yağcı Oldu

İYİ Parti’nin Afyon Belediye Başkan Adayı Yağcı Oldu

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı İl Genel Meclisi Merkez Üyesi Alper Yağcı oldu

 

İYİ Parti Lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Afyonkarahisar Belediyesi’nin yanı sıra Bolvadin İlçesi ve Gazlıgöl Beldesi Belediye Başkan adaylarını da açıkladı.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, Afyonkarahisar’daki Belediye Başkanlığı yarışında İYİ Parti bayrağını teslim alan Alper Yağcı’ya, Bolvadin Belediye Başkan Adayı İkbal Nedret Özbek’e ve Gazlıgöl Belediye Başkan Adayı Murat Yıldırımer’e başarılar dilediğini belirtti.

Başkan Mısırlıoğlu, şunları kaydetti: “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından resmen ilan edilen Belediye Başkan adaylarımıza çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Bizler İl Başkanlığı olarak bu süreçte hep yanlarında olacağız. İYİ Parti ailesi bir bütündür. Tek çatı altında başlattığımız bu mücadelede Afyonkarahisar’ımız için elimizi taşın altına koymaya hazırız. İl merkezimizde olduğu gibi tüm ilçe ve beldelerimizde aday belirleme aşamasında önceliğimiz Afyonkarahisar’ın çıkarları oldu. Kazanacağımıza olan inancımız tamdır. Afyonkarahisar Belediyesi Allah’ın izniyle 31 Mart’tan itibaren emin ellerde olacak.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM