“Hayallerinizi Bu Siteye Yazın Birlikte Gerçekleştirelim”

“Hayallerinizi Bu Siteye Yazın Birlikte Gerçekleştirelim”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar’ı ortak bir akıl ve istişare ile yöneteceklerini vaat etti. Uluçay, www.projemafyon.com adresi üzerinden yapacaklarını duyurarak, “Aklınızda olan bütün projeleri bu siteye yazarak bizlere iletebilirsiniz. Hayallerinizi birlikte gerçekleştirelim” dedi

 

Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, göreve seçilmesi halinde belediyeyi halkla birlikte yöneteceğini vaat etti. Uluçay, internet sitesinde seçmene kamu yararı doğrultusundaki beklentileri ve proje tekliflerini sundu.

Vatandaşların istediği projeleri de www.projemafyon.com adresine yazarak kendilerine ilettiğini duyuran Uluçay, şunları kaydetti:

“Vatandaşlarımızdan çok önemli ve güzel proje teklifleri aldık. Aklınızda olan bütün projeleri bu siteye yazarak bizlere iletebilirsiniz. Şehrimizin kalkındırmayı, güzelleştirmeyi, sosyal donatıları ve alt yapıyı geliştirmek için aziz hemşehrilerimizin de teklif ve katkılarını bekliyoruz. Bu site; şehrimiz için hayallerimizi kurup projelerimizi hazırlarken vatandaşlarımız ile aramıza bir proje bağı oluşturarak ortak bir çalışmayı yapacağımız zemini oluşturacak. İnşallah şehrimizde bütün vatandaşlarımız ile istişare ederek, sen, ben ayrımı yapmadan samimi bir şekilde aynı masada oturarak tartışabileceğimiz bir ortak noktamız olacak. Vatandaşımız kamu yararına olan projesini buraya yazdığında kendisini belediyeye davet edip birlikte o proje üzerinde tartışarak makul bir noktada buluşup projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Ortak akıl derken hedef ve hayallerimizi de ortak bir noktada buluşturmayı planlıyoruz. İnşallah bütün vatandaşlarımızı bu siteye girerek hayal ve hedeflerini yazmalarını bekliyoruz. Ben şimdiden her bir hemşehrimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM