“Cumhurbaşkanımız Afyon İçin Özel Bütçe Verecek”

“Cumhurbaşkanımız Afyon İçin Özel Bütçe Verecek”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, partisinin Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar için özel bütçe vereceğini açıkladı

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Kanlıca Mahallesinde kahvehane ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Uluçay’a 24. ve 25. dönem AK Parti Milletvekili Av. Halil Ürün, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

“SİZLERİN FİKRİNİ ALMADAN KARAR VERMEMİZ MÜMKÜN DEĞİL”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Kanlıca Mahallesi sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyerek projelerini anlatarak, “31 Mart yerel seçimleri için gerçekleştirdiğimiz ilk mahalle toplantımıza Kanlıca Mahallemizden başladık. Öncelikler belirtmek isterim ki sizlerin yoğun katılımı ilgisi, samimiyeti bizleri mutlu ediyor. Katılımız için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki beş yılı en iyi şekilde değerlendirerek beş yıl sonrasında da sizlerle aynı muhabbet ve sevgi ile tekrardan bir araya gelebilmek en büyük gayemiz. Çünkü makamlar gelip geçicidir. Önemli olan sizlerin kalbinde hoş bir seda bırakabilmektir. Biz bunun bilincindeyiz elhamdülillah.” ifadelerini kullandı.

“ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ VAR”

Başkan Adayı Uluçay, sözlerini şöyle tamamladı:

“Yaşlılarımız, gençlerimiz, öğrencilerimiz ailelerimiz için semtimize uygun çok güzel projelerimiz var. Sizlerden gelen talepler üzerine geliştirdiğimiz projelerimizde en temel amacımız vatandaşlarımızın ceplerine dokunmadan gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar inşaa etmek olacak. Eğitim, spor, teknoloji ve sosyal donatı alanları başta olmak üzere yapmayı planladığımız projelerimizi yakın bir tarihte proje tanıtım toplantısı yaparak sizlere de aktaracağız. Ben iletişime açık esnaf bir kardeşinizim. Biz bu projeleri gerçekleştirirken sizlerin fikri olmadan istişare etmeden karar vermemiz mümkün değil. Sizlerin bu mahallenin fertleri olarak, kendi yaşadığınız yer için en doğru kararı vereceğiniz kanısındayım. Amacımız bizden sonraki nesillere sizlerle birlikte mutlu bir şehir bırakmak.”

“CUMHURBAŞKANIMIZ AFYON’A ÖZEL BÜTÇE VERECEK”

Cumhurbaşkanı Rcpe Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar’a özel bütçe vereceğini söyleyen Uluçay, “Seçim beyannamesi tanıtım toplantımızda Sayın Cumhurbaşkanımızla bir araya gelerek Afyonkarahisar için özel bir destek beklediğimi söyledim. Kendisi de AK Parti’mizin kurulduğu Afyonkarahisar’ımız için özel bütçe vereceklerini ve özel yatırımlar için destek vereceklerini belirttiler. Bunu özellikle belirtiyorum çünkü bazı adaylar vaat veriyorlar. Vaat vermek siyasetin doğasıdır. Ancak şehrimizin bahsettiğimiz projeler çok ciddi yatırım gerektiriyor. Bu noktada belirtmem gerekiyor ki sadece belediyenin öz kaynakları ve kendi bütçesi ile bu projelerin gerçekleşmesi mümkün değil. Ben sizlerin her zaman olduğu gibi şimdide en doğru kararı vereceğinize eminim. Mutlu şehrimizi birlikte inşaa etmek için bu yolu birlikte yürüyeceğimize eminim. Sizlerle istişare etmek benim en hassas noktam. Benim için bu şehrin her bir ferdinin görüşü, düşüncesi başımın üstünde olacak.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM