Eğitim Yılının İkinci Dönem Tedbirleri Görüşüldü

Eğitim Yılının İkinci Dönem Tedbirleri Görüşüldü

“Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Tedbirleri” toplantısında ikinci dönem boyunca alınacak ve uygulanacak tedbirler ele alındı.

 

“Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Tedbirleri” toplantısına Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik başkanlık etti. Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya;  İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Tolga Yağan, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, yetkililer, muhtarlar, okul, kurum müdürleri, okul aile birliği başkanları ve öğrenci servisleri temsilcileri katıldı.

Toplantıda “2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Döneminde Uygulanacak Tedbirler” konularında bilgilendirme ve değerlendirme çalışmaları yapıldı. Toplantıda ayrıca; Kişisel Güvenlik, Suçtan Korunma Yöntemleri, Siber Güvenlik ve Trafik Güvenliği başta olmak üzere Okul Güvenliği, Madde Bağımlılığı ile Mücadele ve Okul Servis Araçlarının Denetimi konuları görüşüldü.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM