İGM Şubat Toplantıları Başladı

İGM Şubat Toplantıları Başladı

İGM Şubat ayı toplantılarının ilki dün sabah Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın idaresinde başladı

 

İl Genel Meclisi (İGM) Şubat ayı toplantılarının birinci birleşimi dün sabah Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, başkanlık etti.

KIZILÖREN MÜTEVELLİ HEYETİNE İKİ ÜYE SEÇİLECEK

Açılış ve yoklama ile başlayan toplantıda önce iki gündem dışı konu okutularak rapor hazırlanıp tekrar meclis gündemine gelmesi için ilgili komisyonlara gönderildi. Sinanpaşa İlçesi Tınaztepe beldesinde 40-41 pafta, Y:272078- X: 4289434 koordinatında bulunan ve Hudesu Şirketine kiralanan 0,145 litre/saniye debili içme suyu kaynağının kiralama süresini yeni yapılacak makine yatırımlarından dolayı kira sözleşmesinin süresinin 10 yıla kadar uzatılması konusu ilgili komisyonlara gönderildi. 2024 yılı için Kızılören Mütevelli Heyet Üyeliğinde görev yapmak üzere seçilen sivil üye Ahmet Başpınar ve Hamza Acar’ın, istifalarıyla yerlerine iki hayırsever üyenin seçimi yapılması konusu da önce komisyonlarda görüşülecek.

TALEPLER KOMİSYONLARDA DEĞERLENDİRİLECEK

Afyonkarahisar Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesinin Müteşebbis Heyetinde yer alacak olan kurucu kurum ve kuruluşların katılma payı oranları ile temsil edilecekleri üye sayılarının belirlenmesi konusu görüşülecek. 2024 Yılı Performans Yatırım Programında bulunmayan ve il sınırları içerisinde bulunan köylerde acilen çözümlenmesi gereken içme suyu ve kanalizasyon inşaatlarının yapılması, içme suyu sondaj kuyusu açılması v.d işlerde kullanılacak malzemelerin nakilleri ile kazı işlerinde iş makinelerinin ve araçlarının kullanılması, ilgili personelin görevlendirilmesi konusu da ihtisas komisyonlarına gönderildi.2024 Yılı Performans Yatırım Programında bulunmayan ve il sınırları içerisinde bulunan köylerde acilen çözümlenmesi gereken içme suyu ve kanalizasyon inşaatlarının yapılması, içme suyu sondaj kuyusu açılması, inşaat malzemelerinin ve iş makinesi akaryakıtının verilmesi, inşaatın yapımı sırasında kullanılacak malzemelerin nakilleri ile kazı işlerinde iş makinelerinin ve araçlarının kullanılması, ilgili personelin görevlendirilmesi konusunda da ilgili komisyonlar rapor hazırlayacak. Şubat ayı toplantılarının ikinci birleşimi bugün sabah başlayacak.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
İGM şubat

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM