“Afyonkarahisar’ın Her Köşesine Eşit Hizmet Sunulacak”

“Afyonkarahisar’ın Her Köşesine Eşit Hizmet Sunulacak”

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, hizmette adalet sözü vererek, Afyonkarahisar’ın her köşesine eşit hizmet sunulacağını söyledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Karşıyaka Mahallesi’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Adayı Köksal, Afyonkarahisar’ın her yerine eşit hizmet sunacağının sözünü vererek esnaf ve vatandaşın taleplerini dinledi.

“AFYONKARAHİSAR’IN HUZUR VE ADALETE KAVUŞMASINA AZ KALDI”

Köksal’a Karşıyaka Mahallesi’ndeki ziyaretlerinde CHP Afyonkarahisar Merkez ilçe Başkanı Büşra Dişçioğlu Çetinöz de eşlik etti. Köksal, Pazar yerindeki ziyaret turunun ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Karşıyaka’da ulaşım, imar ve altyapı ile ilgili sorunları çözeceğiz. Pazar yerini esnafın ve vatandaşın rahatlıkla alışveriş ve ticaretini yapabileceği, kış aylarında üşümeyeceği şekilde yapılandıracağız. Mahalle ve semtlerde ayrım yapmadan hizmet edeceğiz. Verdiğim tüm sözlerin arkasındayım. Esnaf abilerim, ablalarım, kardeşlerim bana güveniyor. Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağım. Afyonkarahisar’ın huzur ve adalete kavuşmasına az kaldı.”

“BU ŞEHİRDE HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK”

Köksal Karşıyaka’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, “Sağlık sektöründe aşılamayan sorunların üstesinden hep birlikte geleceğiz.” dedi.

“Afyonkarahisar’ın Her Köşesine Eşit Hizmet Sunulacak”

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
burcu köksal CHP

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM