AK Parti’nin Belediye Başkan Adayları Görücüye Çıktı

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayları Görücüye Çıktı

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından adaylığı kesinleşen Belediye Başkan adaylarının tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize, çalışanlarımıza yakışır mücadelenin içerisinde olacağımızın şimdiden sözünü veriyorum” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Tanıtım Toplantısı Veysel Eroğlu Kapalı Spor Salonunda 10 Şubat 2024 Cumartesi akşamı gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. İbrahim Yurdunuseven, Dr. Hasan Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İGM Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkan Vekili Av. Ömer Dayı, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, partinin yönetim kurullarının üyeleri, ilçe başkanları, belde başkanları, Belediye Başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayları Görücüye Çıktı

“AFYON TEŞKİLATLARI BAŞARI İÇİN DESTANSI MÜCADELE VERDİ”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açış konuşmasını AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Vekili Av. Ömer Dayı yaptı. Başkan Vekili Dayı, “2023 Mayıs’ta bir genel seçim yapıldı. Milletvekili seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimi bildiğiniz gibi bu seçim dünyada en önemli seçimler arasında gösterildi. Hatta en önemlisi dendi. Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılında yüz yılın seçimi olarak adlandırıldı. İşte böyle bir seçimde Afyonkarahisar olarak ilçeler kasabalar köyler olarak yüzde 67,84 gibi bir destekle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek verdik. Bu destek dolayı tekrar teşekkür ediyoruz. Afyonkarahisar’da bu sonucun alınması için sizler, teşkilatlarımızın adeta destansı bir mücadele verdiniz. Bu süreçte Afyonkarahisar siyasi tarihinin en kalabalık mitingini yapacağız dedik ve 55 bin kişilik devasa bir miting yaptık. Afyonkarahisar siyasi tarihi en kalabalık mitingini yaptık. Bunu siz teşkilatlarımız ile gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve belediye başkan adayımız olan Hüseyin Ceylan Uluçay ile yaptık. Kardeşlerim yeni bir yola çıkıyoruz. Yine destansı bir mücadele vererek çalışma yapacağız. Türkiye’de her seçim önemlidir. Yerel olsun genel olsun Cumhurbaşkanlığı olsun. Her seçim sadece seçim değildir. Seçim sonuçları başka anlamlar ifade eder. Bizler teşkilatlar olarak bunun anlamını çok iyi biliyoruz. Sadece yerel seçimin ötesinde bölgemizde Türk dünyasında İslam dünyasında Gazze’de, Karabağ’da, Bosna Hersek’ten, Kudüs’e Semerkant’tan, Kerkük’e ne anlam ifade ettiğini biliyoruz. Biz yine biliyoruz ki o gün akşam seçim zaferini dünya mazlumlarının kutlayacağını, şükür secdesi yapacaklarını sokaklarda koşacaklarını biliyoruz. AK Parti 21 yıldır Türkiye’yi baştan sona temel alt yapı yatırımları ile donattı. Eğitim kurumları, sağlık kurumaları, ulaşım hizmetleri, hızlı trenler, savunma sanayi yatırımları Kardeşlerim, bu hizmetleri yapan AK Parti sadece bir siyasi parti değildir.” dedi.

 “CHP’NİN ELİNE FIRSAT GEÇSE İŞÇİ KIYIMINI HER YERDE YAPAR”

AK Parti İl Başkan Vekili Av. Ömer Dayı, partisinin yönetim anlayışının belli olduğunu dile getirerek, “Bundan sonra yerel yönetimlerde artık belediyeciliğin önünü sadece fiziki değil projeler değil, sosyal projeler kültürel projeler, katılımcı ve yenilikçi yaklaşımlar hizmet belediyeciliği gençleri, kadınları, yaşlıları, engellileri önceleyen yönetim anlayışı. Algı ve sosyal medya belediyeciliği değil. Şov belediyeciliği ajans belediyeciliği değil. Gerçek belediyecilik anlayışı AK Parti’nin bu anlayışı karşısında muhalefetin haline bakıyoruz. CHP’de her seçim dönemi hizip savaşlarına şahit oluyoruz. Bu defada bu hiziplere belediye hiziplerini eklediler. Gittikçe çoğalıyor bu hizipler. Hizmet kaygıları yok. Sen ben iktidar savaşları var. CHP’nin bu anlayışına karşı mücadele verirken bir de CHP tek parti faşizan zihniyetinin zaman zaman hortladığını otobüslerde, metrolardan saldırılanlara karşı mücadele veriyoruz. Evet biz teşkilatlar olarak bunlara karşı siyaseti sokakta yapacağız. Seçimi sandıkta kazanacağız. Sandıksa sandık, sokaksa sokak her yerde var olacağız. Bir hususa daha değinmek istiyorum. Bu CHP zihniyeti namus sözü vermelerini rağmen İstanbul’da 37 bin işçiyi işinden ederek 53 bin yandaş militanları işe aldılar. Ankara’da Bolu’da Adana’da da aynı şeyi yaptılar. Bunların eline fırsat geçerse aynı şeyi her yerde yaparlar. Afyonkarahisar’da da Uşak’ta da Denizli’de de. Bol keseden vaat veriyorlar şu kadar maaş vereceğiz diye bırakın bunları bunlar maaşları ödeyemezler. Bırakın hizmeti diktiğimiz ağaçları sulayamazlar. Veysel Hocamın Afyonkarahisar içerisine dışarısına onbinlerce diktiği ağaçların sulamasını bakımını yapamazlar. Sayın milletvekillerimiz huzurlarınızda söylüyorum; Uluçay Başkanımızın projelerine destek olmak için bakanlıklara çalışmalarına başladılar. Kendilerine bütün vekillerimize huzurlarınızda teşekkür ediyoruz. CHP ise ne yapıyor? Afyonkarahisar’daki kongrelerinde hizip savaşı yapıyor. Ayılma bayılma sahneleriyle tiyatro sergiliyorlar.” şeklinde konuştu.

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayları Görücüye Çıktı

 “İNŞALLAH SEÇİMDE 60 BELEDİYE’NİN 60 DA ALACAĞIZ”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Afyonkarahisar son nüfus sayımında büyükşehir olabilmek için gereken rakamın üzerinde yer aldı. AK Parti çalışmanın hizmetin partisidir. Afyonkarahisar Türkiye’de AK Partili 60 Belediye ile en çok Belediyesi olan ildir. İnşallah 60 Belediye’nin 60’da alacağız. Vatandaşlarımız hedeflerimiz için ilerleyecekler. Başkan adaylarımız içinde mevcutlara teşekkür ederken zaman zaman partimiz içinde değişim olabiliyor. Şimdiye kadar AK davaya hizmet eden başkanlarımıza teşekkür ediyorum.”

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayları Görücüye Çıktı

“AK PARTİ OLARAK BAŞARILARIMIZI TEKRARLAYACAĞIZ”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Afyonkarahisar AK Parti diyor. Hep birlikte bunu tekrarlıyor, AK Parti diyoruz. Başarılarımızı birlikte tekrarlayacak, 20 yıllık AK Parti iktidarımızda inşallah bu seçimin sonunda hizmetlerimizi tekrarlayacağız. CHP yine bol keseden vaatler atarak halkımızı kandırmaya çalışıyor. Unutmayın ki yaparsa AK Parti yapar. İstanbul’un, Ankara’nın hali ortadadır. Afyonkarahisar’da 60 Belediye’yi 60’ta 60 yapmaya hazırız. Bütünleştirmek, hizmet etmek için inşallah tüm teşkilatlarımızla birlikte yerel seçimlerde yine başarılı olacağız. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, en alt kademeden en üst kademeye kadar emek ve hizmet sahibi her teşkilat üyemize, partililerimize hizmetleri için çok teşekkür ediyorum.”

AK Parti’nin Belediye Başkan Adayları Görücüye Çıktı

ÖZKAYA’NIN MESAJI GÖRÜNTÜLÜ OLARAK İZLENDİ

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya’nın toplantıya gönderdiği görüntülü mesaj izlendi. Parlamenter arası birlik toplantısı dolayısıyla Amerika Birleşik Devletleri’nde olması dolayısıyla programa katılamayan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya videolu mesaj gönderdi.

Özkaya mesajında, “Kıymetli genel başkan yardımcımız, değerli milletvekillerim, il başkanım, belediye başkanlarımız, belediye başkan adaylarımız, teşkilatımızın çok kıymetli yöneticileri ve değerli Afyonkarahisarlı hemşehrilerim; aday tanıtım programımıza hepiniz hoşgeldiniz sefa getirdiniz. Aranızda olamadığım için son derece üzgünüm. AK Parti Afyonkarahisar’da kuruldu. En fazla belediyesi olan ilimiz Afyonkarahisar. İnşallah 31 Mart akşamı Türkiye’de yine en çok sayıda belediyeyi kazanacak ve yüksek oyla siz değerli kardeşlerimizi belediye başkanı olarak seçeceğiz. Buradan hep beraber çalışmaya ve 31 Mart gecesi Sayın Cumhurbaşkanımıza en yüksek sayıda oy ve belediye başkanlığı alarak destek olmaya varız diyorum. Şimdiden tüm belediye başkan adaylarımızı kutluyorum. Geçmişten bugüne kadar hizmet eden belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Gecemiz mübarek olsun zaferimiz şimdiden kutlu olsun.” dedi.

“AFYON VE TÜRKİYE’DE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTIK”

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’ı Ege’nin yıldızı yapacağız dedik ve yaptık. Türkiye’de de çok güzel işler yaptık. Zaman kısıtlı hangi birisini anlatalım. Muhteşem yatırımlar yaptık. Türkiye dünyanın parlayan yıldızı olacak. Dünyanın süper gücü olmaya hep birlikte hazırız. İnşallah bu yerel seçimlerde de büyük bir başarı Afyonkarahisar’da 60’ta 60 Belediye kazanarak Belediye Başkanlarımızın büyük hizmetler yapmasına vesile olacağız. Zaten Afyonkarahisar tüm seçimlerde AK Parti’ye, Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği verdi. Bende tüm gelmiş geçmiş ve mevcut tüm mensuplarını yürekten selamlıyorum. Afyonkarahisar mermerin, termalin, gastronominin, zaferin şehri. Şehrimiz bu yerel seçimde de AK Partiye yeni bir zaferi yaşatacak.”

“HİZMET BAYRAĞINI 1 NİSAN’DAN SONRA DAHA YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

“Konuşmama 6 Şubat depreminin yıl dönümü dolayısıyla bölgede hayatını kaybedenlere Rabbimden rahmet niyaz ederek ve yaralananlara acil şifalar dileyerek başlamak istiyorum. Ben 1986 doğumlu bir kardeşiniz olarak 2004 yılında başladığım AK Parti yolculuğuna, 2014 yılında yönetim kurulu üyesi, 2015 yılında Mali ve idari işlerden sorumlu il başkan yardımcısı, 2018 yılında teşkilat başkanlığı, 2019 yılında siyasi ve hukuki işler başkanlığı ve 2020 yılında yapılan 7. Olağan kongre ile il başkanı seçildim. 2024 yılına kadar Afyonkarahisar’a il başkanı olarak hizmet ettim. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğanın tensipleriyle AK Parti’nin dava yolculuğuna Afyonkarahisar belediye başkan adayı olarak devam ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bundan 30 yıl önce mahalli idarelerde ilk kez göreve gelmesi ile başlayan bu hizmet yarışına Ak Partimizin 2001 yılında kurulduğu Afyonkarahisar’a Belediye başkanı adayı olmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Afyonkarahisar’da AK Parti Belediye Başkanı olarak hizmet eden Abdullah Kaptan başkanımıza, Burhanettin Çoban başkanımıza ve il başkanlığım döneminde beraber çalıştığımız Mehmet Zeybek başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Afyonkarahisar’a hizmet etmek için elini taşın altına koyan, Ak Partimizden merkez aday adayı olan ve bana desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Mahmut Koçak’a, Ömer Altınay’a, Semai Kaya’ya, Şükrü Tunçbilek’e teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle ve aziz hemşehrilerimizin teveccühü ile 31 Mart’ta devralacağımız hizmet bayrağını,1 Nisan’dan itibaren daha yükseğe dikmenin gayreti içerisinde olacağız. İl başkanlığım döneminde edindiğim tecrübe ve deneyimle millete hizmet yolunda emin adımlarla çalışacak ve kolayı seçenlerden asla olmayacağız. İnşallah göreve gelmemiz ile birlikte belediyemizin kaynaklarını en doğru, en etkin ve hakkaniyetli şekilde kullanarak vatandaşımızın sorunlarına hızlı ve pratik çözümler üreteceğiz.” dedi.

“TÜRKİYE BİLİR GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ İLE MÜMKÜNDÜR”

Hüseyin Ceylan Uluçay, sözlerine şöyle devam etti:

“Gelmeden, görmeden, bilmeden, oturduğumuz yerden, kaynağı olmayan, tamamen popülist ve bol keseden vaatler yerine, yapılabilecek vaatlerle Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize, çalışanlarımıza yakışır mücadelenin içerisinde olacağımızın şimdiden sözünü veriyorum. Türkiye yüzyılına yakışır bir Afyonkarahisar için, birlik ve beraberlik içerisinde herkesle istişare ederek, kimseyi ötekileştirmeden bir esnaf anlayışı ile çalışacak ve Afyonkarahisar’a muhteşem eserler kazandırmanın gayreti içerisinde olacağız. Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti’dir. Çünkü Afyonkarahisar’daki AK Parti belediyeleri bugün sadece vatandaşın çöpünü toplayan, yolunu inşa eden, parkını yapan, toplu ulaşım hizmeti veren bir konumdan çok daha geniş görevler icra eden bir konumdadır.”

 “CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖNCÜLÜĞÜNDE AFYON’U GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan Kaya, aday tanıtım toplantısının son konuşmasını yaptı. Kaya, şöyle konuştu:

“Afyonkarahisar’da çok farklı bir coşkuyu görüyorum. Allah’ın izniyle 31 Mart 2024 tarihinde inşallah Afyonkarahisar 60 Belediyesi’nin 60 için AK Partili Belediye Başkanlarını seçecek. Bu coşku bu salonda görülen heyecan AK Parti’yi inşallah 31 Mart’ta yerel yönetimleri kazanmaya, zafere taşıyacak. Allah hayırlı bir Ramazan ayı geçirmeyi nasip etsin. Son yıllarda Türkiye olarak zor günler geçirdik. Asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin yaralarını el birliğiyle sardık. Maraş’ta, Hatay’da, Adıyaman’da öyle güzel işlere imza atıldı ki görünce çok duygulandım. Eğer 14 Mayıs sürecinde Allah muhafaza CHP iktidar olsa milletimiz mahvolurdu. Milletçe olarak bir ve beraber olup kardeş olup dayanışmanın en güzel örneklerini sergiledik. Rabbim bizi Cumhurbaşkanımızın yolundan ayırmasın. Bizdeki ruh Kocatepe’nin, Çanakkale’nin, Osmanlı’nın ruhudur. Ecdadımızın ruhu bizi ülkemizin her yerinde birleştiriyor. Bizleri kardeş kılıyor. İstiklal ruhunu, Çanakkale ruhunu her yerde hissediyoruz. Bunlar bize kardeşlik, dayanışma aşılıyor. 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde bir kez daha gördük ki biz millet olarak bir oldukça tüm sorunları birlikte aşarız. Ben 34 yaşında Cumhurbaşkanımızın görev verdiği en genç isimlerden biriyim. Cumhurbaşkanımızın gençlerimize verdiği değeri her zaman görüyoruz. Siyasi hayatında Sayın Cumhurbaşkanımız en büyük desteği hanım kardeşlerimizden gördüğünü söylüyor. Bizim işimiz gönüller yapmak, gönüller kazanmak, gönüllere şahitlik etmektir. Bunu asla unutmamamız gerekiyor. Hüseyin Ceylan Uluçay, Başkanımızın bize verdiği sözü bir teşkilat mensubu olarak çok önemsiyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi her daim eylesin diyorum. Bizler halkımızla ve teşkilatımızla gurur duyuyoruz. Veysel Eroğlu hocamız, İstanbul susuzluktan kırılırken, Cumhurbaşkanımızla birlikte O’na yol arkadaşlığı yaparak hizmet siyasetini, sosyal ve gönül belediyeciliğini birlikte gerçekleştirdiler. Kazandığımız zaferlerin mimarı yol arkadaşlarımız, hanım kardeşlerimizdir. Allah hepinizden razı olsun kardeşlerim. Afyon’da bugün açıklayacağımız kadrolar Afyon’a hizmetkâr olmak üzere yola çıkacak olan kadrolardır. Ben Sayın Uluçay’la birlikte tüm kardeşlerimizin inşallah 60’da 60 Belediye’yi kazanacaklarına yürekten inanıyorum. Dertlere derman olmak için tüm kadrolarımız yola çıktılar. Afyonkarahisar’da 60’ta 60 Belediye’yi kazanmamak için hiçbir neden yok. Afyonkarahisar’ın da hazır ve kararlı olduklarını görüyorum. Kadın ve gençlik kollarımızla birlikte durmadan, yorulmadan çalışmaya hazırız. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde olduğu gibi bundan sonra da Afyon’u imar ederek daha da geliştireceğiz.”

Toplantı AK Parti Belediye Başkan adaylarının tanıtımı ile tamamlandı.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM