“Bizim Kültürümüzde Misafirlik 3 Gündür, Mülteci Sorununu Çözeceğiz”

“Bizim Kültürümüzde Misafirlik 3 Gündür, Mülteci Sorununu Çözeceğiz”

CHP Belediye Başkan Adayı Av. Burcu Köksal, mülteci sorununa dikkat çekerek, “Bizim kültürümüzde misafirlik 3 gündür. Mültecilerin süresi doldu, hepsini memleketlerine uğurlayacağız” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Sahipata Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

“MİSAFİRLİKLERİNE SON VERECEĞİZ”

Sahipata Mahallesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Köksal, mülteci sorununu çözeceğine dikkat çekerek, “Anadolu’da misafirlik 3 gündür. 3 günden sonra misafirlik olmaz. Bunların misafirliği uzadı. Bunları amasız, fakatsız, lakinsiz bu memleketten göndereceğiz. Bakın Bolu’da Tanju Özcan mülteci sayısını 20 binden 3.900’e düşürmüş. Şimdi diyecekler ki Bolu’da Tanju Özcan, Afyonkarahisar’da Burcu Köksal mültecileri gönderdi. Göndereceğiz kardeşim. Burada hemşehrilerimiz istemiyor. Biz mültecileri bu memlekette istemiyoruz diyorlar. Ben de hemşerilerimin isteği doğrultusunda diyorum ki mültecilere bu memleketten güle güle diyeceğiz. Bunu net bir şekilde söylüyorum. Onların misafirliklerine son vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:
Etiketler:
burcu köksal CHP

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM