“Sivil Toplumla Güzel Çalışmalara İmza Atılacak”

“Sivil Toplumla Güzel Çalışmalara İmza Atılacak”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, sivil toplum kuruluşlarının önemli işler yaptıklarını belirtti. Uluçay, “Sivil toplum kuruluşlarımızın enerjisi ve bizim yerel yönetimlerdeki etkimizi birleştirerek güzel çalışmalara birlikte imza atacağımıza Allah’ın izniyle inancımız tamdır” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, ziyaretlerini sürdürüyor. Uluçay’a ziyaretlerinde; Orman ve Su İşleri eski Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları yer aldılar.

Başkan Adayı Uluçay ve beraberindeki heyet Türk Kızılay Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Yeşilay Derneği Afyonkarahisar Şubesi, Yetim Sev Vakfı, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yönetici ve üyelerini ziyaret ettiler.

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Başkan Adayı Uluçay, “Sivil toplum kuruluşlarımızın temsilci ve üyelerini ziyaret ettik. Öncelikle şehrimizin, toplumumuzun gelişmesine ve bilinçlenmesine önemli katkılar sunan sivil toplum kuruluşlarımıza bu vesile ile bir kez daha teşekkür ederim. Sivil toplum kuruluşlarımız insani yardımdan sosyal hizmetlere, bağımlılıkla mücadeleden eğitim ve yaşam standartlarının iyileştirilmesine, ekonomiden sosyal hayata kadar her alanda aktif olarak hemşehrilerimize hizmet veriyorlar. Bizlerde yerel yönetimler olarak yeni dönemde birlikte neler yapabiliriz ile dertlenen bir gayretle çalışıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini gidermek noktasında kendileri ile her an her zaman istişare halinde olduk. Yeni dönemde de üzerimize düşen her görevi mutlaka yerine getirerek kendilerine destek olmaya devam edeceğiz. Gelecek nesilleri şuurlu ve bilinçli yetiştirmek adına da projelerimiz olacak. Sivil toplum kuruluşlarımızın enerjisi ve bizim yerel yönetimlerdeki etkimizi birleştirerek Allah’ın izniyle güzel çalışmalara birlikte imza atacağımıza inancımız tamdır.” dedi.

“Sivil Toplumla Güzel Çalışmalara İmza Atılacak”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM