Bakan Göktaş’ın Afyon Programı Yoğun

Bakan Göktaş’ın Afyon Programı Yoğun

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün Afyonkarahisar’da bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunacak

 

Dün akşam Afyonkarahisar’a gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, akşam üzeri AK Parti ​​Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Taşhan Çarşısı’nda düzenlenen Gençlik Buluşması programına katılan Bakan Göktaş, bugün sabah ilk ziyaretini Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Vali Kübra Güran Yiğitbaşı’na yapacak.

Bakan Göktaş, daha sonra AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın Akrones Otel’de düzenlenecek olan Proje Lansman Toplantısına katılacak. Bakan Göktaş sırasıyla; ​​Kadınlarla Büyük Afyonkarahisar Yolunda Buluşması programına, Selçuklu Mahallesi’nde ki ​​Aziz Okyay Cami açılışına iştirak edecek. Öğleden sonra saat 13.20-14.20 arasında özel bir programı bulunan Bakan Göktaş, Uzun Çarşı ve Bedesten esnaflarını ziyaret edecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çalışanlarıyla İl Müdürlüğü’nde toplantı yapacak olan Bakan Göktaş, toplantı sonunda Ankara’ya hareket edecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM