“Hane Halkı Geliri Asgari Ücret Altında Kalan Tüm Vatandaşlarımızın Temel İhtiyaçları Karşılanacak”

“Hane Halkı Geliri Asgari Ücret Altında Kalan Tüm Vatandaşlarımızın Temel İhtiyaçları Karşılanacak”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, öteleyen, iteleyen değil, kucaklayan bir yönetim anlayışı ile şehre hizmet etmeye talip olduklarını söyleyerek, “Hane halkı gelirleri asgari ücret altında kalan tüm hemşehrilerimizin temel ihtiyaçları Belediye tarafından karşılanacak. Belirli aralıklarla Halk Günleri düzenleyeceğiz. İstişare meclislerinden küçük çaplı referandumlara kadar demokrasinin tüm nimetlerinden yararlanacağız” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, beraberindeki partililerle birlikte çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmadığı seçim çalışmaları kapsamında Fatih Mahallesi’nde esnaf ve Pazar yeri ziyaretinde bulunurken, akşam ise Ali İhsan Paşa Mahallesi’nde kahvehanelerde hemşehrileriyle buluştu.

“İHALELERDE ŞEFFAFLIK VE ADALET SAĞLANACAK, KAMUOYU SÜREKLİ BİLGİLENDİRİLECEK”

Sosyal Belediyecilik anlamında gerekenlerin yapılmasının yanı sıra vatandaşla barışık bir sosyal belediyecilik anlayışını benimseyeceklerini dile getiren Başkan Adayı Küçükkurt, “Belediye yönetimi olarak herkesle yeni ve temiz bir sayfa açmak istiyoruz. Öteleyen, iteleyen değil, kucaklayan bir Belediye istiyoruz. En Başta Belediye personeli olmak üzere toplumun tüm kesimleri ile iyi diyaloglara önem verilecek. Belediye personelinin hak kaybına izin verilmeyecek, sosyal imkânları en iyi seviyede karşılanacak. Belediye personelinin ücret politikasında adalet sağlanacak. İhalelerde şeffaflık ve adalet sağlanacak. Sosyal medya, internet ve basın yoluyla ihaleler hakkında kamuoyu sürekli bilgilendirilecek. Belirli aralıklarla Belediye’nin mali durum bilgisi halka anlatılacak. Belediye’nin mali durumu her zaman denetlenebilir halde olacak.” ifadelerini kullandı.

“Hane Halkı Geliri Asgari Ücret Altında Kalan Tüm Vatandaşlarımızın Temel İhtiyaçları Karşılanacak”

“HİLAL KART İLE VATANDAŞLARIMIZA MADDİ KATKI SUNACAĞIZ, EMEKLİ VE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ HİZMETLER VERİLECEK”

Hilal Kart sistemi ile vatandaşlara maddi katkı sunulacağının önemle altını çizen Sezer Küçükkurt, “Emeklilerimize ve ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize Hilal Kart verilecek. Hilal Kart sistemi ile hemşehrilerimize maddi katkı sunulacak. Hane halkı gelirleri asgari ücret altında kalan tüm hemşehrilerimizin temel ihtiyaçları Belediye tarafından karşılanacak. Belediye’nin sosyal tesis hizmetlerinde Hilal Kart sahibi emekli ve ihtiyaç sahiplerine ücretsiz hizmetler ve indirim sağlanacak.” dedi.

“KENT KONAKLARI İLE 7’DEN 70’E TÜM AFYONKARAHİSARLILAR İÇİN SOSYAL YAŞAM ALANLARI OLUŞTURULACAK”

7’den 70’e tüm Afyonkarahisarlılara hizmet verecek sosyal donatı alanları kuracaklarını söyleyen Başkan Adayı Küçükkurt, “Mahallelerimizdeki sosyal etkinlik alanlarının azlığı büyük eksikliktir. Belediye’ye ait taşınmazlar üzerinde tüm hemşehrilerimize hizmet verecek sosyal donatılar kurulacak. Kent Konakları adını verdiğimiz bu tesislerde emeklilerimizin buluşma mekânları, çocuk eğitim atölyeleri, gündüz bakımevleri, oyun ve spor alanları, meslek ve hobi atölyeleri, kadınlara yönelik eğitim salonları yer alacak. Gençler için okuma ve internet alanları oluşturulacak.” diye konuştu.

“HALK GÜNLERİNDE VATANDAŞLARIMIZI DİNLEYECEĞİZ”

Şehri ortak akılla yöneteceklerini belirten MHP Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, “Şehrin geleceğine doğrudan etki eden, vatandaşların büyük bir çoğunluğunun günlük yaşamını ilgilendiren ana konularda vatandaşımıza soracağız. Belirli aralıklarla Halk Günleri düzenleyeceğiz. İstişare meclislerinden küçük çaplı referandumlara kadar demokrasinin tüm nimetlerinden yararlanacağız. Şehri ortak akılla yöneteceğiz. Engelli hemşehrilerimizin yaşam standardını artırmaya yönelik çalışmalara ağırlık verilecek. Engelli hemşehrilerimizin hem sosyalleşmeleri, hem de gelir elde edebilmeleri amacıyla meslek kazandırma kursları, el sanatları eğitimleri gerçekleştirilecek. Şehrin uygun yerlerinde engelli hemşehrilerimiz için satış standları kurulacak.” şeklinde konuştu.

“Hane Halkı Geliri Asgari Ücret Altında Kalan Tüm Vatandaşlarımızın Temel İhtiyaçları Karşılanacak”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM