“Projelerimizi Gelir Gider Dengesini Gözeterek Hayata Geçireceğiz”

“Projelerimizi Gelir Gider Dengesini Gözeterek Hayata Geçireceğiz”

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, MHP’nin 9 ışığından feyz alarak 9 ana başlıkta partinin 55’nci kuruluş yıldönümünden esinlenerek 55 proje ile yola çıktıklarını söyleyerek, “Belediye hesaplarını inceledik. Projelerimizi gelir gider dengesini gözeterek hayata geçireceğiz. Yeter ki Belediye yönetimi ehil ellerde olsun” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, beraberindeki partililerle birlikte Yeşilyolda kafeleri ve esnafı ziyaret ederek Afyonkarahisar’ın yerel markası olarak yüzlerce kişiye istihdam sağlayan Söz Marketler zincirinin Erenler Şubesinin açılışına katıldı.

“BELEDİYE YÖNETİMİ EHİL ELLERDE OLMALI”

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Büyük Zaferin kazanıldığı topraklar olan Afyonkarahisar’da tarihi ve kültürel değerlerin çocuklara ve genç nesile öğretilip milli refleksin diri tutulması için çalışmalar yapacaklarını söyleyerek, “Afyonkarahisar’da Kocatepe, Frig Vadisi ve Akdağ’ı görmeyen çocuklarımız var. Buraları görmeyen çocuk kalmaması için çalışacağız. Ücretsiz düğün salonu hizmetimizle hemşehrilerimize alternatif sunmak niyetindeyiz. Birçok mahalle de hemşehrilerimize küçük çaplı organizasyonlarda özellikle ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize alternatif sunmak için hayata geçireceğimiz ücretsiz hizmetle bu işi yapan esnafımızla bir rekabet söz konusu olmayacak. 2. Belediye Şehir Çarşısı’nın yıkım sürecinde maalesef Belediye yönetiminden olumlu bir geri dönüş göremedik. Mağdur olduğunu belirtilen hak sahipleriyle bir masada buluşup görüş birliğiyle sorunu çözmek istiyoruz. Belediye hesaplarını inceledik. Projelerimiz gelir gider dengesini gözeterek hayata geçirmeye uygundur. Yeter ki Belediye yönetimi ehil ellerde olsun. Kaybolmaya yüz tutan meslekleri de ön plana çıkarmak istiyoruz. Öte yandan ulaşımdan, sosyal ihtiyaçlara kadar önceliğimizi emekli hemşehrilerimize vermek niyetindeyiz. Ama bu çalışmalarımızı zaman içerisinde toplumun tüm kesimlerine yaymakta mümkündür. Emeklilere ve Hilal Kart sahiplerine ücretsiz hizmetleri inşallah sunacağız.” dedi.

“ACİL MÜDAHALE EKİPLERİ KURULACAK”

Allah’ın izni ve vatandaşların teveccühü ile göreve seçilmesi halinde hayata geçireceği acil eylem planlarını anlatan Küçükkurt, “Acil eylem planımız kapsamında pazar yerlerinin etrafı kapatılacak. Pazar yerlerine kadın-erkek ayrı olmak üzere tuvalet yapılacak. Bakımı ve temizliği düzenli olarak belediye tarafından yapılacak. Yağmur suyu toplama hattı düzenlenecek. Yol düzenlemeleri nedeniyle konut girişleri aşağıda kalan tüm mahallelerde kot düzenlemesi yapılacak. Sadıkbey TOKİ’lerdeki ısınma sorunu çözülecek. Çetinkaya TOKİ’lerde ki koku sorunu çözülecek. Mahallelere afet kabinleri konulacak. Deprem riski yüksek bölgelerde risk tespiti ve çözüm yolları çalışmaları yapılacak. Acil müdahale ekipleri kurularak, kaldırım bozuklukları, yol yaması, ağaç budaması gibi işler aynı gün içinde tamamlanacak.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM