“Teleferik Projemiz Duraksamadan İlerliyor”

“Teleferik Projemiz Duraksamadan İlerliyor”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, Teleferik Projesi sürecinin aksamadan ilerlediğini belirttiler. Milletvekilleri ortak yaptıkları açıklamada, “Teleferik projemiz hiçbir şekilde duraksamadan ilerlemektedir” dediler

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekilleri Av. Ali Özkaya, Av. İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan,  Afyonkarahisar Kalesi Teleferik Projesine ilişkin yapılan ihale hakkında ortak bir açıklama yaptılar.

“PROJEMİZ DURAKSAMADAN İLERLİYOR”

“İlimizde hayata geçirmeyi planladığımız bu muhteşem eserin ve devamı niteliğindeki seyir terası, yürüme yolları, günübirlik ticari tesisler ile çevre düzenlemelerinin yapım aşaması ile ilgili her bir süreci yakinen takip ediyoruz.” denilen ortak açıklamada, “İhale mevzuatı gereği bir takım teknik şartlardan dolayı Devlet İhale Kanunu kapsamında alınması gereken onay dün akşam itibari ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki tarafından imzalanmıştır. Böylesine büyük yatırımda, teknik olarak işin aslına sirayet etmeyen ancak usulde bir eksiklik doğuran bir işlemde bu vesile ile tamamlanmış hamd olsun. Projemiz hiçbir şekilde duraksamadan ilerlemektedir.” denildi.

“MİLLETE HİZMET ÜRETMEKTEN BAŞKA BİRŞEY YAPILMIYOR”

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

“Bir takım muhalif görünümlü ‘İstemeyüzükçüler’ yapılan doğru işlerin yanında yer almaktansa her zaman karşısında olmayı kendilerine şiar edinmiş, birşey bulupta karalayabilirmiyiz, boşa bir feveran oluşturupta milletin aklını karıştırabilirmiyizin derdine düşmüşlerdir. Bunların siyaset anlayışı hamaset, feveran, karalama siyasetidir. Bu anlayışla ne kimseye bir fayda nede Afyonkarahisar’a bir hayır gelmemektedir.  Oysa bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Siyaset demek ülke için eser üretmek, millete hizmet etmek demektir.’ anlayışı ile acaba taşı taş üstüne nasıl koyarımın derdiyle dertlenmekteyiz. Belediyemiz tarafından herhangi bir bilet garantisi verilmeden ihale edilen, teleferik işi ile ilgili proje kapsamındaki tüm tesislerin ve ticari ünitelerin yapımı yüklenici firmaya aittir. Bu süreçte de cirodan sözleşme gereği kendine düşen payı ve süreç sonunda da tüm tesisleri devralacak olan bir Belediyecilik anlayışının altında bu millete hizmet üretmekten başka ne çıkabilir ki?”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM