Karataş: Adaletsizliğe, Liyakatsizliğe Ve İsrafa Hayır

Karataş: Adaletsizliğe, Liyakatsizliğe Ve İsrafa Hayır

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş kapalı pazar yerini ziyaret etti

 

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, pazar esnafı ve vatandaşlar çorba dağıtt.

 “ESNAFTA VATANDAŞTA KONFORLU BİR PAZAR YERİNİ HAK EDİYOR”

Pazar ziyaretinde konuşan Karataş şunları söyledi:

“Biz, bu seçimi, kötü gidişe dur deme fırsatı kabul ediyoruz. Biz , bu seçimi, belediyelere başkan, meclislere üye seçmekle sınırlı görmüyoruz. Bu seçimi; adaletsizliğe, liyakatsizliğe, algıya, israfa, kaldırım belediyeciliğine ‘hayır’ deme imkânı olarak görüyoruz. Bugün burada pazar esnafımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Sıkıntılarını ve taleplerini dinledik, çözüm önerilerimizi anlattık. Esnaflarımız ve vatandaşlarımız her yönüyle konforlu, modern ve daha sıcak bir pazar yerini hak ediyor. Bugün buradaki Pazar yeri malesef halkımızın ve vatandaşımızın ihtiyacına cevap veremiyor. Örneğin bebek arabaları ve pazar arabaları rahat hareket edemiyor.Lavabo temiz ve kullanışlı değil. Mescid problemi yaşanıyor. Dışarılarda kalan satıcılar ve özellikle kendi emekleri ile ürettikleri yoğurt, peynirleri satan kadınlarımız soğuktan üşüyorlar.”

“YENİ PAZAR YERİ İHTİYACINI BİZ ÇÖZECEĞİZ”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş. sözlerine şöyle devam etti: “Soğuktan üşüyen, yağmurda ıslanan, sıcakta güneşe maruz bırakılan esnafımızın vatandaşımızın yeni pazar yeri ihtiyacını biz çözeceğiz. Şehrin ahengini bozan, yol ve cadde kapatılarak görüntü kirliliğine neden olan, araç trafiğini aksatan dağınık pazar alanları birer birer tarihe karışacak.Daha modern, esnafın ve vatandaşın asla mağdur edilmediği Pazar yerlerini hızlıca hayata geçireceğiz.”

“TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLEN PAZAR YERLERİ OLACAK”

Başkan Adayı Karataş, şunları kaydetti:

“Gerek pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışması gerekse vatandaşların hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmeleri için örnek projelerimizin sunumunu önümüzdeki günlerde yapmış olacağız. Vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda alışverişler yapması, pazarcı esnafımızın da modern bir yerde hizmet vermesi önemli. Modern mimariyi uygulayacağımız pazar alanlarımız Türkiye’de örnek olarak gösterilen pazar yerleri olmakla beraber, vatandaşlarımıza ve esnafımıza kullanım kolaylığı getirecek. Pazarcılarımız, rahat bir çalışma ortamına kavuşurken, vatandaşlarımız da olumsuz hava şartlarından etkilenmeden rahatlıkla alışverişlerini yapabilecek.”

Karataş: Adaletsizliğe, Liyakatsizliğe Ve İsrafa Hayır

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM