“Mitingimize 40 Bin Hemşehrimiz Katıldı”

“Mitingimize 40 Bin Hemşehrimiz Katıldı”

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Afyonkarahisar mitingine 40 bin kişinin katıldığını açıkladı. Menteş, “40 bin hemşerimiz miting alanımızda bizlere destek oldular. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize olan sevgisini ve teveccühünü gösterdi” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentte gerçekleştirdiği mitingin ardından açıklama yaptı.

“CUMHURBAŞKANIMIZ İÇİN AFYON’UN YERİ AYRI”

Başkan Menteş açıklamasında şunları kaydetti:

“Öncelikle belirtmek isterim ki AK Parti’mizin kurulduğu topraklarda bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımızı ağırlamaktan onur ve mutluluk duyduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman söylediği gibi kendileri nezdinde Afyonkarahisar’ımızın ayrı bir yeri ve önemi var. Bizlerde bu önemin bilincinde olarak, teşkilatımızın her kademesinde canla başla çalıştık, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Dün gerçekleştirmiş olduğumuz mitingimizde hemşehrilerimiz genci, yaşlısı, kadını ve erkeğiyle soğuk havaya rağmen alana sığmayacak bir coşku ile Sayın Cumhurbaşkanımızı karşıladılar. Miting alanına emniyetten aldığımız verilere göre 40 bin hemşerimiz katılarak, bizlere destek oldular. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimiz bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’mize olan sevgisini teveccühünü gösterdi. Gönülden teşekkür ederim. Miting alanında güvenlik tedbirleri almak amacıyla görev yapan emniyet mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Elhamdülillah 40 bin vatandaşımızın katıldığı mitingi kimsenin burnu kanamadan tamamladık.”

“HEMŞEHRİLERİMİZ DEMLENENLERE DEĞİL, AFYON’UN HAS EVLADINA DESTEK OLACAK”

Başkan Menteş sözlerine şöyle devam etti:

“Bizler miting alanımızdaki coşku ve heyecandan anlıyoruz ki AK Parti hükümeti olarak yapılan yatırımlar ve hizmetler milletimizin gönlünde yer edinmiş. Vefalı Afyonkarahisar halkı 31 Mart seçimlerinde yine AK Parti’mize yüksek bir oy oranıyla sahip çıkacaktır. Kıymetli hemşehrilerimiz, terör örgütlerinin uzantıları ile DEM’lenenlere değil, Afyonkarahisar’ın has evladı Belediye Başkan Adayımız Hüseyin Ceylan Uluçay’a destek olacaklardır. Bizde teşkilatımızın her kademesi ile canla başla çalışarak Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz inşallah.”

“Mitingimize 40 Bin Hemşehrimiz Katıldı”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM