Küçükkurt: Hem Öğrencilerimiz, Hem Esnafımız Kazanacak

Küçükkurt: Hem Öğrencilerimiz, Hem Esnafımız Kazanacak

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, Afyonkarahisar’dan kopmuş bir görüntü sergileyen üniversite gençliğinin yoğunlaştığı Erenler Bölgesi’nin şehirle bağlarının sağlam bir şekilde kurulup geliştirileceğini söyleyerek, “Bu sayede hem öğrencilerimiz, hem şehir merkezindeki esnafımız kazanacak” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Sezer Küçükkurt, MHP “Seçim Koordinasyon Merkezi”nde Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla bir araya geldi. Daha sonra Afyonspor-Diyarbekirspor karşılaşmasını izleyen Başkan Adayı Küçükkurt, Çetinkaya Mahallesi’nde TOKİ sakinleriyle buluşurken, akşam programında ise kahvehanelerde vatandaşları dinleyerek projelerini anlattı.

Küçükkurt: Hem Öğrencilerimiz, Hem Esnafımız Kazanacak

“ERENLER BÖLGESİ İLE ŞEHİR MERKEZİ ARASINDA SAĞLAM BAĞ KURULACAK”

Eğitim, gençlik ve spor alanında gerçekleştireceği projeleri hakkında detaylı bilgiler veren Belediye Başkan Adayı Küçükkurt, “Afyonkarahisar’dan kopmuş bir görüntü sergileyen üniversite gençliğimizin yoğunlaştığı Erenler Bölgesi’nin şehirle bağları sağlam bir şekilde kurulup geliştirilecek. Erenler ile şehir merkezi arasında ücretsiz ulaşım imkanları sağlanacak. Üniversite öğrencilerinin şehir merkezine kolay ulaşımı sağlanacak. Hem öğrencilerimiz, hem şehir merkezindeki esnafımızın bu yöndeki talepleri en kısa sürede çözüme kavuşturulacak. Zafer Spor Kompleksindeki tesislerin profesyonel ve amatör spor kulüpleri tarafından verimli bir şekilde kullanılabilmesi için düzenlemeler yapılacak. Gençlerimizin her türlü zararlı alışkanlıktan uzak durması adına uzman antrenörler eğitim verecek, şehrimizi milli takımlarda temsil edecek sporcular yetiştirilecek. Belediye bünyesinde, amatör branşlarda gençlerimizin faaliyet gösterebileceği bir kulüp kurulacak.” diye konuştu.

“AFYONSPOR A.Ş. İLE SPORDA PROFESYONELLEŞME SAĞLANACAK”

Spor alanında da profesyonelleşmeyi ön gördüklerini kaydeden Başkan Adayı Küçükkurt, “Futbol başta olmak üzere, basketbol ve voleybol gibi ana spor branşlarında Afyonkarahisar’ın layıkıyla temsil edilebilmesi amacıyla Afyonspor A.Ş. kurulacak. Örneğin 100 işadamının hisse satın alarak kuracakları bağımsız bir anonim şirket, spor kulüplerinin kamu kurumlarının üzerindeki mali yükünü alacak. Profesyonel yöneticilik sayesinde şehrin sporda temsilini ve Afyonkarahisarlı gençlerin profesyonel sporculukla önlerinin açılmaları sağlanacak.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM