“Sülümenli Ve Gebeceler’de Bu İş Bitmiş Hayırlı Olsun”

“Sülümenli Ve Gebeceler’de Bu İş Bitmiş Hayırlı Olsun”

MHP Sülümenli ve Gebeceler Seçim Koordinasyon Merkezi açılışları gerçekleştirildi. Çok sayıda katılımın olduğu SKM açılışlarında konuşan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Sülümenli ve Gebeceler’de siz bu işi bitirmişsiniz, hayırlı uğurlu olsun” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sülümenli ve Gebeceler Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışlarına; MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ve il yönetimi, Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve yönetimi, İl Genel Meclisi Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“SÜLÜMENLİ VE GEBECELER’DE BU İŞ BİTMİŞ, HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Sülümenli ve Gebeceler Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında coşkulu kalabalığa seslenen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Sülümenli ve Gebeceler’de siz bu işi bitirmişsiniz, hayırlı uğurlu olsun. Geçen dönem az bir oy ile kaybettiğimiz Sülümenli ve Gebeceler’de inşallah 31 Mart akşamı üç hilali dalgalandıracağız. Her gittiğimiz beldede ve ilçede belediye başkanlarımız o kadar çok şey yapmışlar ki, hepsine de dokunmuşuz. Bakanlıktansa bakanlıkla görüşmüşüz, buradan çözülecekse buradan çözmüşüz. Bende illaki gururlanıyorum. Belediye başkanı olduğumuzda kapıları açacağız. Adil, güvenilir ve dürüst bir belediye başkanı olacağız. Başkanımızın hizmet aşkı var, doğduğu topraklara bir şeyler yapmak istiyor. Kendisi inanmış, sizlerde inanmışsınız. Bitmiş bu iş hayırlı olsun.” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZ ÜCRETSİZ TAŞINACAK”

Seçim çalışmaları çerçevesinde ilçe ve belde belediye başkan adaylarından öğrencilerle ilgili kampanya başlattıklarını söyleyen Milletvekili Taytak, “Belediye Başkan adaylarımız, Belediye Başkanı olduktan sonra yavrularımızı otobüs ile evlerinden alıp okula ücretsiz bir şekilde bırakıp, tekrar alacaklar. Eğer otobüsümüz yok derlerse biz alacağız. Belediye Başkan adaylarımızın meydanlarda verdiği tüm sözler namusumuzdur, şerefimizdir. Biz şimdiye kadar bakarız demedik. Yaparız dedik. Allah’ın izniyle de yaptık. Bundan sonra da yapacağız inşallah.” diye konuştu.

“Sülümenli Ve Gebeceler’de Bu İş Bitmiş Hayırlı Olsun”

“BAŞKAN ADAYLARIMIZIN YANINDA VEKİLİMİZ VAR”

MHP Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, SKM açılışlarında yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“Milletvekilimiz Mehmet Taytak’ın her yapılan işin arkasında imzası var. Sülümenli ve Gebeceler de Başkan adaylarımız tüm çalışmalarını yapacak ve projelerini hazırlayacak bizlere getirecek bizlerde gideceğiz vekilimizin huzurunda nerede ne yapılması gerekiyorsa o bize ağabeylik edecek. Geçen dönem yarıda kaldık, bu sene tamamlayacağız. Başkan adaylarımızın arkasında vekilimiz var.” Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde Sülümenli ve Gebeceler Seçim Koordinasyon Merkezleri açıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM