“Yeni Evlenecek Belediye Personeline 100 Bin TL Nakdi Destek Vereceğiz”

“Yeni Evlenecek Belediye Personeline 100 Bin TL Nakdi Destek Vereceğiz”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, göreve seçilmesi halinde evlenecek Belediye personeline yüz bin TL nakdi destek vereceklerini açıkladı. Uluçay, “Yeni evlenecek belediye personeline 100 bin TL nakdi destek vereceğiz” dedi

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Veteriner Hizmetleri Müdürlüğünde çalışan personelle bir araya geldi. Ziyarette; AK Parti il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları yer aldılar.

“BOŞ VAATLER VERMEK BİZİM İŞİMİZ DEĞİL”

Afyonkarahisar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü çalışanlarını ziyaret eden Başkan Adayı Uluçay, şunları söyledi:

“Afyonkarahisar’ımızın her köşesinde sizlerin emekleri var. Sıcak soğuk, gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. Bizlerde 1 Nisan’dan itibaren sizlerle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Bizler sizlerle birlikte Afyonkarahisar’ımızdaki her bir vatandaşımızın hizmetine koşmak durumundayız. Tabi bu noktada sizlerin mutluluğu, huzur ve dayanışma içerisinde çalışıyor olması da büyük bir önem arz ediyor. Sizlerin huzuru mutluluğu olmaz ise verimli olamayacağınızda bilincindeyim. Ben yıllardır ticaretle uğraşan ve kendi işinde birçok personel çalıştıran bir kardeşinizim. Sizi en iyi anlayacak sizlerin taleplerine en doğru ve hızlı şekilde cevap verecek kişiyim Allah’ın izniyle. Tabi tüm bunların yanında sizlerin emeklerinin karşılıklarını maddi açıdan hakkaniyetle teslim etmekte önemli bir husustur. Ben diğer siyasetçiler gibi yüksekten vaatler vererek sadece seçim arifesinde sizlere tutulamayacak sözler vererek sizlere asla mahçup olacak bir kişi değilim. Belediyenin gelirine göre verilecek en yüksek ücret gelirin yüzde kırkıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız ilimize geldiğinde kendisine de arz ettim. Biz bir maaş sözü sizlere vereceğiz. Verdiğimiz bu sözü de size mahçup olmamak adına yerine getirecek şekilde vermeminiz gerekiyor. Bir diğer hususta hiçbir personelimizi işinden etmeyecek şekilde mevcut standartları üst seviyeye çıkartmak. Biz AK Parti iktidarı olarak işçilerimize emekçilerimize hiçbir zaman tutamayacağımız yerine getiremeyeceğimiz sözü vermedik, verdiğimiz bütün sözleri de elhamdülillah yerine getirdik. Tabi sizlerin emekleri karşısında vereceğimiz her bir vaat az kalır yalnız boş vaatler vermek sizlere olmayacak sözler vermek bizim işimiz değil. Ben her zaman diyorum görevler makamlar geçicidir. Bu görevleri teslim ettiğimde sizlerle bir araya gelemeyecek sizlerle hemhal olamayacak bir duruma gelmem o yüzden hiçbir boş vaatte de bulunmam. 20 yıllık iktidarımızda hiçbir işçimizin emektar kardeşimizin maaşının yatmadığı bir dönem olmadı. Sizlerde müsterih olunuz sizi rahatlatacak en uygun en yüksek rakamı çalışıp sizlere sunacağız inşallah.”

“YENİ EVLENECEK BELEDİYE PERSONELİNE YÜZ BİN TL NAKDİ DESTEK VERİLECEK”

Uluçay sözlerine şöyle devam etti:

“Personelimizle alakalı diğer konular ise aranızda mevsimlik çalışan kardeşlerimiz var müdürlüklerimizle bu konuyu görüştük. Sizleri mağdur etmeden karşılıklı yapılacak görüşmelerle mevsimlik çalışan kardeşlerimizi daima çalışma kapsamına almak için elimizden gelen tüm gayretleri göstereceğiz. Burada sizlerle bir müjdemi de paylaşmak istiyorum. Kamuoyuna duyurduğumuz 109 projemiz arasında yer alan ve yeni evlenecek gençlerimize 50.000 destek ödemesini belediye çalışanlarımız için daha özel bir çalışma haline getirdik. Bu kapsamda yeni evlenecek olan belediye personellerimiz 100 bin TL nakdi destek ödemesi vereceğiz. Aynı zamanda belediyemize ait düğün salonumuzu da ücretsiz olarak sizlerin kullanımına açacağız. Belediye personelimize sunacağımız diğer hizmetlerimiz arasında da yemek ücretlerini almayacağız ve belediye ye ait otobüsleri sizler ve aileleriniz yüzde 25 indirimle kullanacaksınız. Sizlerle birlikte sosyal ve kültürel faaliyetlerimizde birlikte gerçekleştireceğiz. Sizlerin huzuru refahı ve mutluluğu bizim için en önemli husustur. Sizlerin hayır duaları bizim için önemli, sizler işinizi istekli yaptığınızda o işin bereketi artar. Bizde bunun bilincindeyiz konunun özeti budur.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM