“Afyon’da Turizmin Selameti İçin Trafik Ve Ulaşım Altyapısı İyileştirilmeli”

“Afyon’da Turizmin Selameti İçin Trafik Ve Ulaşım Altyapısı İyileştirilmeli”

TÜRSAB Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel, Afyonkarahisar’ın önemli bir turistik destinasyon olduğunu, bölgede yaşanan trafik sıkışıklıkları ve ulaşım sorunlarının turistlerin ziyaretlerini olumsuz etkileyebileceğini belirtti. Şenel, trafik ve ulaşım altyapısının iyileştirilmesi için çözüm önerileri üzerinde düşünülmesi gerektiğini açıkladı

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, TÜRSAB Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel’e iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Afyonkarahisar’da turizmin gelişmesi için trafik ve ulaşım sorunlarına çözüm bulmak, gelen turist otobüsleri için kolaylıklar sağlamak ve kaçak turların denetiminde ortak çalışmalar yapmak için karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

“KAÇAK TURLAR BÖLGENİN TURİZM İMAJINI ZEDELİYOR”

TÜRSAB Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel, İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Şenel, “Bölgeye gelen turist otobüslerinin şehir içi ve turistik noktalara rahatça ulaşabilmeleri için özel park yerleri, otobüs durakları ve yönlendirme levhalarının düzenlenmesinin önemini vurguladı. Turistlerin konforu ve güvenliği için bu konuda yapılacak düzenlemelerin etkili olacağına inanıyoruz. Turistik bölgelerde faaliyet gösteren kaçak turlar, hem turistlerin güvenliğini tehlikeye atabilir hem de bölgenin turizm imajını zedelemektedir. Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ile kaçak turların denetimi konusunda turizm sektörü ve diğer ilgili kurumlarla işbirliği içinde çalışarak etkin önlemler alabiliriz.” dedi.

“TRAFİK DURUMU VE ULAŞIM ALT YAPISI İYİLEŞTİRİLMELİ”

İl Emniyet Müdürü Mahmut Ay, bölgeye gelen turistlerin huzur ve güvenliği sağlayıp, kaçak turlar konusunda da emniyet olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade etti. Müdür Ay, turizm sektörü ve diğer paydaşlarla işbirliği yaparak, ortak projeler geliştirerek sorunlara hızlı çözümler üretilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

TÜRSAB Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel, sözlerini şöyle tamamladı:

“Afyonkarahisar, zengin tarihi ve kültürel mirasıyla önemli bir turistik destinasyondur. Ancak, bölgede yaşanan trafik sıkışıklıkları ve ulaşım sorunları turistlerin ziyaretlerini olumsuz etkileyebilir. Bu bağlamda, mevcut trafik durumu ve ulaşım altyapısının iyileştirilmesi için çözüm önerileri üzerinde düşünmemiz gerekiyor. Sizlerin de katkıları ile Afyonkarahisar’ın turizm sektörünü daha güçlü bir konuma taşıyabiliriz. Her birinizin önerileri ve görüşleri bizim için değerlidir.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM