Uluçay, 4 Mahallenin Yararlanacağı Hastane Yapım Sözü Verdi

Uluçay, 4 Mahallenin Yararlanacağı Hastane Yapım Sözü Verdi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, göreve seçilmesi halinde dört mahallenin yararlanacağı tam donanımlı, 150 yataklı bir devlet hastanesi yapım sözünü verdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, Ataköy, Mareşal Fevzi Çakmak, Kanlıca ve Kışlacık Mahallelerinin sakinleriyle biraraya geldi.

Üç mahallenin sakinlerine hitap eden Başkan Adayı Uluçay, şunları söyledi: “Şehrimize bugüne kadar hangi sözü verdiysek gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonra da verdiğimiz bütün sözleri bire bir yerine getirecek ve aziz hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşayacağız. Bu kapsamda Ataköy Mahallemizin Maraşal Fevzi Çakmak, Kışlacık ve Kanlıca Mahallelerimizin kullanabileceği 150 yataklı tam donanımlı bir Devlet Hastanesi’ni inşallah siz aziz hemşerilerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşayacağız. Yılların verdiği tecrübe ile biz sıfırdan değil her zaman söylediğim gibi tecrübeyle başlıyoruz. Kamu kurumları arasındaki ilişkileri, bakanlıklardan yatırımların talebini ve nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini bilen bir Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım. Biz yasal bir dayanak ve temeli olmayan hiçbir sözü vermeyiz. Her bir projemizin altında bir ekibin saatlerce mesai harcadığı yoğun bir çalışması yatıyor. Çimentosundan tuğlasına, yasasından toprağına kadar hâkim olmadığımız hiçbir konuda söz vermeyiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM