Yağcı, Projelerini İlk Mahalle Temsilcileriyle Paylaştı

Yağcı, Projelerini İlk Mahalle Temsilcileriyle Paylaştı

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, ATSO’da iş insanlarına yapacağı proje sunumu öncesi seçimi kazanması halinde planladığı projelerini ilk mahalle temsilcilerine açıkladı.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, mahalle temsilcileriyle yemekli bir toplantıda bir araya geldi. Toplantıya;  İYİ Parti’nin il yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe Başkanı İzzet Köken, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri ve Yağcı’nın ailesi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Merkez İlçe Bakşanı İzzet Köken, Alper Yağcı’nın Afyonkarahisar’ın dört bir yanını gezerek yerinde sorunları tespit ettiğini ve onların çözümü konusunda kararlı olduğunu belirtti. Başkan Köken, Yağcı’nın bilgi ve tecrübesiyle şehre katkıda bulunacağını sözlerine ekledi. Yağcı, toplantıda yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Mahalle temsilcilerimizle buluşarak projelerimizi paylaşmak istiyorum. ATSO üyeleriyle yapılacak olan toplantı öncesinde projelerimizi paylaşmak ve karşılıklı fikir alışverişi yapmak için mahalle temsilcilerimizle biraraya gelmek istedik”

Yağcı, Projelerini İlk Mahalle Temsilcileriyle Paylaştı

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM