Sinanpaşa Ovasında Taytak Rüzgârı Esti

Sinanpaşa Ovasında Taytak Rüzgârı Esti

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Sinanpaşa Ovasındaki beldeleri ziyaret etti. Sinanpaşa ovasındaki vatandaşlar Milletvekili Taytak’ı bağrına bastı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ve parti yöneticileri, Düzağaç, Tınaztepe, Taşoluk, Kırka ve Sinanpaşa merkez de Seçim Koordinasyon Merkezlerinin açılışını yaptı.

 “SİNANPAŞA OVASINDA REKOR OYLA 3 HİLALİ DALGALANDIRACAĞIZ”

Sinanpaşa ovasındaki vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Milletvekili Taytak, Sinanpaşa’da 3 hilali dalgalandıracaklarını söyledi. Taytak, “Sinanpaşa ilçemizde 4 MHP’li belediyemiz var. Belediye Başkanlarımız seçim öncesi vermiş olduğu sözleri kısa zamanda yerine getirdi. Kendi bölgelerinde imrenilecek hizmetler yaptı. Sinanpaşa ilçesinde bulunan diğer beldelerde yaşayan vatandaşlarımızda bunun farkına vardı ve o belediyelerde çıkan adaylarımıza vatandaşlarımız büyük teveccüh göstermektedirler. Mevcut olan 4 belediyemizi inşallah 2 katına çıkartıp daha sonra da buna Sinanpaşa merkez belediyesini de kazanarak ekleyeceğiz. Çünkü vatandaşlarımızın partimize ve adaylarımıza olan ilgiyi saha çalışmamızda gördük. İnşallah 31 Mart akşamı Sinanpaşa Ovasında rekor bir oy ile 3 hilali dalgalandıracağız.” dedi.

 “BELEDİYENİN KAPISI HERKESE AÇIK OLACAK”

“Hangi siyasi partiye oy vermiş olursak olalım, hangi siyasi parti olursak olalım Sinanpaşa’da ayrım gözetmeden tüm vatandaşları dinleyecek, sorunlarına çözüm üretecek belediye başkan adaylarımız ile yola çıktık.” diyen Milletvekili Taytak, “Ben MHP’nin Afyonkarahisar Milletvekiliyim. Yani Cumhur İttifakı’nın iki paydaşından biri olan partinin milletvekiliyim. Şimdi Milliyetçi Hareket Partisi olarak Afyonkarahisar’da yeni dönemde kendimiz bütün beldelerimizde, ilçelerimizde ve Afyonkarahisar’da Cumhur İttifakının iki paydaşı olan AK Parti ve MHP ayrı ayrı adaylarımız ile seçime giriyoruz. Bir ittifak söz konusu değildir. Bunun sebebi de ister AK Parti alsın ister MHP alsın. Ama DEM’lenenler almasın diye bir karar çıkarttık. Böylede devam edeceğiz. Sinanpaşa Ovasında belediye başkan adaylarımızın saha vermiş oldukları sözlerin arkasındayım. Biz hizmet için geldik. İnşallahadaylarımız 31 Mart sonrası mazbatasını aldıktan sonra üç hilal rozetini göğsünden çıkaracak, eşine verecek ve bütün Sinanpaşa’nın belediye başkanı olacak. Kimseyi kimseden ayırmayacak. Belediyenin kapısı A partine, B partisine değil herkese açık olacak. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi, bizden bunu ister. Der ki, ‘Belediye başkanlarımız kazandıklarında, o rozetlerini çıkartsınlar ve bütün beldenin, ilçenin, şehrin başkanı olsunlar. Onlar geldiğinde halkından saygı görsünler, sevgi görsünler. Onlarda bütün hemşerilerini sırtında taşıyacak yürek olsun’ der.” diye konuştu.

 “SİNANPAŞA OVASINDA BELEDİYE SAYIMIZI 2 KATINA ÇIKARTACAĞIZ”

Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Sinanpaşa Ovasında haftasonu yaptığımız belde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışlarında vatandaşlarımız partimize ve adaylarımıza büyük teveccüh göstermektedir. Sinanpaşa ilçesinde partimizin 4 belediye başkanı var. Başkanlarımızın seçim öncesi vermiş oldukları vaatleri Milletvekilimiz Sayın Mehmet Taytak’ın destekleri ile kısa zamanda yerine gelmiştir. Sayın vekilimiz iller bankasından, belediyeler birliğinden, Çevre ve Şehircilik bankalığı başta olmak üzere diğer bakanlıklardan belediye başkanlarımıza her türlü araç gereç, hibe gibi desteklerde bulunarak beldelerimizi ihya etmiştir. Sinanpaşa ovasında yıldızı parlayan beldelerimiz olmuşlardır. 31 Mart akşamı Sinanpaşa ilçemizde belediye sayımızı 2 katından daha fazlasını çıkartarak, üretken belediyeciliği diğer beldelerimizle de tanıştıracağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM